maanantai 14. marraskuuta 2011

Penny 8 kk

Niin se muru vaan kasvaa... Tällä hetkellä Penny on noin 24 cm korkea ja painoa on 5,1 kg. Tälläkin kertaa jouduin ottamaan kuvia itse, kameran jalusta auttoi hiukan, mutta olisihan se hieman helpompaa, jos olisi apuna toinen käsipari, Penny kun on melkoisen ehtiväinen... Seisoo kyllä silloin paikallaan, kun olen itse edessä seisomassa.


Vasemmalta

Oikealta

Edestä
Kuten kuvasta näkyy, Pennystä on tullut iloinen puolihörökorva :D Nyt on menty jo yli kuukausi niin, että toinen korva on pystyssä, toinen suurimman osan ajasta lupalla. Melkoisen veikeän näköinen napero!

2 kommenttia:

  1. Ihana hörökorva kuten isomummunsa Siiri. Meillä putosi toinenkin korva alas tiistaina,´puoliksi on nyt alhaalla ja ruusukorvana, jospa se siitä asettuisi vielä. Vaikka veikeämpi ilmehän tollainen aina tervehtivä korva on:O)

    Meillä täällä kuljetaan pikkumustissa pöksyissä. Hyvin antaa housujen olla jalassa, paitsi kun tulin aamupäivällä kotiin oli pöksyt riisuttu ja lukko syöty, uusista housuista. Niin Wandamaista;O)

    VastaaPoista
  2. Eipähän ainakaan pysty liian kiltillä ulkonäöllä hämäämään, kun korvat paljastaa jekkuilun :D

    Aikamoinen houdini-Wieno! Mä veikkaan että mun on ihan turha edes yrittää mitään pöksyjä pukea... Penny lamaantuu aivan täysin kun saa mitä tahansa päälle...

    VastaaPoista