sunnuntai 12. elokuuta 2012

Mökkeilyn iloja

Ampiaispesätarinan jälkeen on hyvä jatkaa niillä vähän iloisemmilla mökkipuuhasteluilla. Vietimme siis Pennyn kanssa keskiviikosta lauantaihin laatuaikaa ystäväni mökillä. Mökki sijaitsee saaressa Päijänteen rannalla, ja saaressa ei ole muita mökkejä - mikä unelma tällaisen ehtiväisen russelin kanssa. Ollaan kesällä oltu pari kertaa sellaisella mökillä, jossa on myös naapureita, ja Penny on ihan mahdoton. Ehkä kaikkein pahin on se, että neiti käyttää naapuripihoja vessanaan :D Eihän sitä nyt oman mökin pihalle voi pissata... Hups... Tällä kertaa Penny sai siis vipeltää saaressa täysin vapaana kolme päivää.

Tuitui :)
Ensimmäisenä päivänä Penny oli aivan sietämätön. Oikein kunnon teini-ikäinen. Jos se osaisi näyttää keskisormea, sillä olisi ollut keskisormi pystyssä koko päivän. Käytiin aamusta kiertämässä saari ja poimimassa kanttarelleja. Penny hukkasi itsensä saareen ja viiden minuutin huutelusta huolimatta neitiä ei kuulunut eikä näkynyt. Kun olimme jo melkein mökillä asti, alkoi metsästä yhtäkkiä kuulua sydäntäraastavaa ulvontaa. Penny oli ilmeisesti jonkun aivan ihanan tuoksun johdattelemana lähtenyt seikkailulle ja eksynyt. Vihelsin, ja ryminällä Penny juoksi metsästä luokse. Pari tuntia se sitten kiehnäsikin lahkeessa kiinni. Illasta Penny viis veisasi luoksetulokutsuista saati mistään muistakaan käskyistä. Se hyppäsi ulkona ruokapöydälle avonaisen pekonipaketin houkuttelemana. Tässä vaiheessa oma pinna paloi ja karjaisin kerran kunnolla. Tämän jälkeen olikin sitten rauha maassa ja Penny alkoi käyttäytyä.

Tämän kesän suurin kanttarelli (tähän mennessä...)

Saaresta löytyi kaikenlaista ihanaa järsittävää...

...Enkä oikeastaan edes halua tietää mitä kaikkea...

Ja tälläkin reissulla tähystettiin ahkerasti!
Toinen päivä sujuikin sitten sopuisemmissa merkeissä. Penny pääsi souturetkelle lähisaareen ja hommaili omiaan nuuskutellen ja pysytellen tällä kertaa lähituntumassa. Nyt oli ihan toinen ääni kellossa kuin ensimmäisenä päivänä ja meidän murkulla näköjään hyvä päivä. Päivä sujuikin mainiosti edellisessä postauksessa kuvattuun ampiais-episodiin asti...

Rantakivillä taiteilua

Vaikka Pennyllä onkin hyvä tasapaino, taisi se ainakin kertaalleen mulahtaa
rantakiviltä järviveteen..."Tytöt hei! Nyt meillä on ihan väärä kurssi! Ranta on tuolla päin!!" 

Huippumalli haussa: "tää kuvakulma tuo mun paremman puolen hyvin
esiin ja samalla pitkä, joutsenmainen kaulani erottuu edukseen"

Illalla ehdittiin hetki ihastelemaan upeaa auringonlaskua
Viimeisen päivän aamuna lähinnä laitettiin paikkoja kuntoon, luettiin vanhoja Aku Ankkoja ja ihan vaan relattiin. Pennykin oli väsyneen oloinen edellisen illan seikkailuista.

Yritä siinä nyt ottaa valokuvia kun utelias russelin kuono on aina kaikkialla...

Huh, kun oli rankka ilta!

Mutta ehtii sitä vähän luita jyrsiä lepäämisen lomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti