keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Hankintoja

Jotta nämä kaikki koiranpentuajatukset pystyisi kanavoimaan johonkin "järkevään", olen päässyt tekemään jo joitakin hankintoja pennulle. Muutamia leluja kotoa jo löytyikin, mutta osa niistä on vielä tällä hetkellä pentua isompia, joten ne pysyvät vielä hetken jemmassa. Nettikauppoja on jonkin verran tullut selailtua, ja peti tarttui mukaan Peten koiratarvikkeesta. Ainakin ensimmäisen tilauksen perusteella toimi oikein hyvin, tilauksen tein sunnuntai-iltana ja tiistaina tuli viesti, että paketti on postista noudettavissa!

Kaverit jo odottelevat pennun saapumista :)

Pedin lisäksi ostin kevythäkin. Koira tulee kulkemaan jonkin verran junassa mukana, joten helpottaa kovasti reissaamista.
Pannankin pentunen on jo saanut, meidän tulevalta "hovivaatettajaltamme"  Gessiltä!Lisäksi pari aktivointilelua ja kynsisakset ovat löytäneet tiensä kotiimme. Hankintalistalta löytyy vielä pureskeltavaa, portti makuuhuoneen oven eteen, jotta saa tilaa paremmin rajattua ja ruoka- ja juomakipot. Enää kolme päivää, niin pääsen pentuja katsomaan uudestaan!

1 kommentti:

  1. Heips

    Kiitos kommenteista, olit tosiaan aika ahkerasti jo ennättänyt sinne raapustella!

    Joo on se blogi tosiaan ihan hyvä paikka laittaa ylös kaikkia asioita mitä tulee vastaan, sekä näitä virallisia systeemejä että omia ajatuksia. Pysyypähän jossain edes tallessa :P

    Ihania kuveja tässä postauksessa, ihan järjettömän suloinen pikku sikuriina tulossa <3 Uutisissa oli just juttua koiranomistajista, jotka on hankkineet kameran kotiin seuraamaan koiran touhuja yksin ollessaan. Ehkä se on teidänkin seuraava investointi...??

    VastaaPoista