maanantai 11. heinäkuuta 2011

Penny 17 viikkoa

Apua, onks se ihan oikeesti jo noin iso! Tässä kuvat tältä viikolta, malli ei ollut ihan yhtä suostuvainen poseerauskuvien ottamiseen kuin viime viikolla, istumis- ja maahan meno -harjoitukset ovat hiukan häirinneet seisomista... Hienosti Penny meni pötkölle ja istui oikein kauniisti, jotain on ainakin mennyt perille :) Painoa Pennyllä on nyt se hiukan reilu 3,5 kiloa.

Vasemmalta

Oikealta

Edestä
Tänään Penny pääsi leikkimään Akun kanssa - Aku on yksi ehdottomasti Pennyn mielestä parhaista kavereista! Akua pitää päästä moikkaamaan joka kerta pihalla ja Aku saa aina yhtä lämpimän ja kiihkeän innokkaan vastaanoton Pennyltä! Tällä kertaa leikit olivat vielä paremmat kuin viimeksi.
Pienen koiran elämään on mahtunut tänään myös huikea uudistus kotona, olohuoneen matto vaihtui! Aiemmin meillä on ollut olohuoneessa väliaikaismatto Pennyn takia, mutta nyt on vihdoin aika kokeilla, josko Penny pystyisi olemaan syömättä mattoa. Muita mattoja se ei ole enää aikoihin maistellut, mutta tässä on niin vastustamattomat hapsut, että ollaan sitä vielä kellarissa jemmattu. Pennyn mielestä uusi matto on jotain aivan ihanaa! Se on koko illan pötkötellyt matolla ja hakenut leluja ja luita sen päälle (aikaisempi luiden järsimispaikka oli parvekkeella).

5 kommenttia:

 1. Meilläkin on olkkarissa tommonen hapsumatto, ja Ellu kans tykkää siitä ihan hirmuisesti! Se meni kans ihan sekaisin onnesta kun otettiin se aikoinaan käyttöön...hapsumatot taitaa olla joku koirien yleinen rakkaudenkohde... :D

  VastaaPoista
 2. Jep, mikäs sen ihanampaa kuin koko lattian kokoinen peti vain Pennyn käytössä :) Vähän tylsää kyllä on kun niitä hapsuja ei saa syödä...

  VastaaPoista
 3. Hehe, mökillä vielä kelpasi se punainen matto ;) Mutta toisaalta, Penny hoiti puutarhurin velvollisuudet niin hienosti, että kai nyt pieni jyrsiminen on vähintä mitä voi antaa palkkioksi!

  Tulepas piipahtamaan mun blogissa kun kerkiät, apua kaivataan taas...

  VastaaPoista
 4. Samalla lailla meillä pyöritään mattojen päällä ja syödään luita. Ihanasti pidetään luuta tassujen välissä ja nautiskellaan:O)
  Ompa Pennyn korvat nyt jämäkästi alhaalla, meillä miten sattuu:O)

  Tänä aamuna meillä ei ollutkaan Welmua ja kuinka Wieno nukkuikaan yli kymmeneen, kun kaverin kanssa herätään jo seitsemän aikoihin painimaan:O)
  Tänään pikkuiset neljä kuukautta, kyllä aika menee, kohta nää on jo äitinsä korkuisia, onneksi kuitenkin vielä niin pennun näköisiä:O)

  VastaaPoista
 5. Just kattelin "vanhoja" kuvia Pennystä, ja on se kyllä niin paljon isompi nyt! Nyt kun ei oo enää niin pikkupentumainen, niin saadaan olla vähän paremmin rauhassa pihalla kun kaikkien ei oo ihan pakko tulla rapsuttamaan :) Paljon rapsutuksia sisaruksille, ja Pennyltä russeliärinät!

  VastaaPoista