lauantai 9. heinäkuuta 2011

Varsinaiset Ruudin keksijät

Torstaina Penny joutui teuraaksi, ainakin omasta mielestään, sen verran kovat ulinat neidistä lähti Rabies-rokotteen saatuaan... Kirveli ilmeisesti sen verran ikävästi, että kauheaa huutoa piti ja rimpuili, onneksi oli mulla sylissä rokotusten ajan niin sain hyvin pidettyä kiinni. Muuten eläinlääkärissä sujui hyvin, Penny käyttäytyi oikein asiallisesti, matkusti bussimatkat jälleen tosi hienosti ja painoakin on tullut kivasti lisää, vaaka näytti 3,5 kiloa, eli kuukaudessa on tullut 800 grammaa lisää painoa. Hankimme myös samalla passin, on sitten valmiiksi jos joskus tulee ulkomaille lähdettyä.

Jottei torstai olisi mennyt pelkästään ikävissä merkeissä eläinlääkärissä, meillä oli illalla koiratreffit ihanan Ruuti-parsonin kanssa, ja nyt oli kyllä niin ihana leikkikaveri Pennyllä! Ikäeroa kaveruksilla on 4 viikkoa, mutta ovat tosi saman kokoiset ja myös henkisesti samalla tasolla... Kaverukset painivat, juoksivat rallia, leikkivät kepillä ja huilivat välillä syöden pupunkakkaa. Hienot leikit siis :) Ruutia tavataan ihan ehdottomasti uudestaan, sen verran hyvin tulivat toimeen keskenään. Ainoa ärähdyksen aihe syntyi, kun Pennyä rupesi ärsyttämään kun Ruuti yritti istua sen päälle. Selvittivät tilanteen itse, touhusivat hetken omiaan, jonka jälkeen leikki pääsi jatkumaan. Eiköhän kaverusten iloinen touhuaminen välity näistä kuvista:

Nam, pupunkakkaa!

Lentävä russeli

YstävyksetLisää pupunkakkaa!!
Tällä viikolla tapahtui myös kääntetekeviä asioita, Pennyn molemmat korvat kääntyivät itsestään kauniisti oikein päin! Jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti