keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kevään muotiväri 2012 - poltettu oranssi

Trendikäs russeli valitsee seuransa kevään muotivärien mukaan. Siispä tämän päivän kuvissa esiintyy kauniita, oransseja koirakavereita.

Kuva täältä

Penny on ollut koko alkuviikon hyvin hermoja raastava. Se on huudellut rappukäytävän äänille, ilmoittanut ulkona liikkuvista asioista murinalla ja haukulla ja ollut yöllä todella levoton. Penny on normaalisti hyvin hiljainen, eikä hauku kuin muutamia kertoja päivässä jos sitäkään. Lähdimme tänään koirapuistoon katsomaan, josko energian purkaminen helpottaisi alkuviikon levottomuuteen, ja ainakin hetkeksi helpotti, jalkojen päällä pötköttää tällä russelineiti tassut kohti kattoa. Koirapuistossa oli tällä kertaa paljon nuoria koiria, lähes kaikki alle vuoden ikäisiä. Pennyn mielestä novascotiannoutaja Muru oli aivan upea paini- ja juoksukaveri! Kamera pääsi ulkoilulle mukaan, joten tässä taas vähän harjoittelukuvia. Ilta-aurinko oli jo laskemassa, joten valon määrä rupesi jo vähenemään, mutta muutama ihan hauska otos tallentui muistikortille.

"Moi mä oon Penny, kuka sä oot?"

Vähän pienempi oranssi <3

Muru poseeraaKuva on harmillisesti hieman epätarkka, mutta ilme aivan huikea :D


Penny oli ihanan reipas ja rohkea isojenkin koirien kanssa. Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen noin rohkeasta pikkuisesta! Edes viikonlopun koirapuistoahdistelija ei saanut Pennyn reippautta karistettua. Oli hauskaa välillä kuvata vähän isompia koiria. Tollereiden ilmeet oli niin mainioita! Jossain vaiheessa kun koirarotuja pohdittiin, vilahti tollerikin mukana kuvioissa, mutta lopulta päädyttiin siihen, että on kuitenkin kerrostalokaksioon himpun verran liian iso ja aktiivinen. Mutta on ne vaan niin kauniita!Jos mä menisin tänne pöydälle niin oltais enemmän samalla tasolla


Loppuilta menee minullakin sohvalla pötköllä jalat kohti kattoa. Ratsastustunti vastalaukkaharjoituksineen hevosen kanssa, joka ei suostunut kuuntelemaan ulkopohjetta, oli sen verran rankka kokemus reisilihaksille, että huomisesta päivästä on tulossa hyvin tuskainen...

3 kommenttia:

 1. Voi sä sait ihania kuvia Murusesta ja muista<3
  Saako niitä muuten käyttää?
  T. Muru ja Murun palvelija

  VastaaPoista
 2. Saa käyttää, jos vaikka laitat linkin blogiin tai nimen (Ansku riittää), jos siis nettiin laitat :) Pennyllä oli Murun kanssa hurjan kivaa kokoerosta huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos:)
  Toivottavasti nähtäisiin uudestaankin.

  VastaaPoista