lauantai 10. maaliskuuta 2012

Penny ostoksilla

Laivakoira Penny "Tähystäjä" Keränen otti mallia blogi-idolistaan Laivakoirasta, ja lähti Marnelaan ostoksille. Vanhempani nimittäin antoivat Pennylle 1-vuotis synttärilahjaksi pelastusliivit kesän purjehdusretkiä varten, ja niitä lähdettiin sitten hakemaan. Viime kesän pelastusliivit olivat jo silloin melko naftit, ja huonosti istuvat, löytyivät alekorista viidellä eurolla, joten tarvetta uusille oli.

Mökkireissun soutuveneilyt
Harvahammas :D

Olin etukäteen katsonut sopivia pelastusliivejä netistä, ja nämä Crewsaverin Petfloat pelastusliivit vaikuttivat parhaimmalta - ja olihan Laivakoirakin ehtinyt ne jo viime kesänä testata. Pennyn mielestä pelastusliivit olivat vähintäänkin arveluttavat, mutta meidän mielestä juuri hyvät ja sopivat! Näistä saa pienen Keräsen noukittua helposti ylös merestä, jos se sinne sattuu humpsahtamaan... Istuvuus oli todella hyvä ja koko juuri sopiva. Penny sai XS-kokoiset, eli pienimmät mahdolliset.

Äääääää, mitkä nää on!

"Ooksä nyt ihan varma tästä?"

"En kyllä varmaan liiku näiden kanssa!"

Onneksi shoppailuretki päätettiin Murren murkinaan, ja mukaan lähti jauhelihaa, broileria, sekä natural menua ja ziwi peakia nameiksi. Niin ja pari näytepussia jotain nappulaa, joka oli Pennyn mielestä sairaan hyvää kun eläinkaupan setä syötti sitä! (Ei varmana söis jos laittaisin sen ruokakuppiin...). Eläinkauppoihin kannattaa ihan ehdototmasti lähteä koiran kanssa, saa aina extranamipussit kotiin viemisiksi!5 kommenttia:

 1. Hei Penny, tultiin poikkeemaan kun sun kasvattajatäti ehdotti. :) Ootkin ihana russelityttö. Meilläkin on tollaset ponttooniliivit... ettet oo ainut joka joutuu niiden kanssa uimaan. Hyvää kevättä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulitte käymään :) Käytiinkin jo vastavierailulla teidän blogissa!

   Poista
 2. Voi<3
  Murullekin täytyy hankkia tollaset liivit.
  Söppänä Penny-tähystäjä<3
  Ootko ke tai to tulossa koirapuistoon, jos oot niin ollaan joskus kolmelta siellä;-)

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti ei ehditä koirapuistoon nyt lähipäivinä, mutta ensi viikolla yritetään joku päivä tulla :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Löysin bloginne sattumalta jonkin toisen blogin kautta ja huomasin, että Penny on syntynyt samana päivänä kuin meidän Lennu. Lennukin on terrieri, tosin cairn :) Oikein iloista 1-vuotispäivää siis Pennylle!

  T. Hannamari ja Lennu

  VastaaPoista