torstai 2. kesäkuuta 2011

Koirakolmikon kohtaaminen

Saatiin viimein sovittua treffit lähipuistoon Nitron kanssa, ja tällä kertaa seuraamme liittyi myös Nala. Valitettavasti hovikuvaajamme ei tällä kertaa ollut mukana, mutta yritin paikata tilannetta räveltämällä itse järkkärin kanssa. Muutama ihan kelvollinen kuva sattui joukkoon, mutta niin paljon on matkaa Tytin hienoihin kuviin... Pilveen jatkuvasti menevä aurinko, musta ja valkoinen koira samoissa kuvissa ja hillitön meno eivät helpottaneet kuvaamista :) Koirilla oli keskenään hauskaa, Penny ei ihan pysynyt vauhdissa mukana, mutta reippaasti osallistui muiden kanssa touhuiluun. Oli ihanaa seurata koirien puuhastelua ja nähdä miten hienosti kolmikko tuli toimeen keskenään.

Alkasiks tälläki kertaa olee?Uusi leikkikaveri Nalaski
"Jos mä puren sun tassua, niin pure sä mun korvaa?"

Tämän reissun jälkeen pitää ottaa kyllä luoksetuloharjoitukset syyniin... Häiriöttömässä paikassa luoksetulossa ei ole mitään ongelmaa, mutta jos löytyy esimerkiksi pupunkakkaa tai jotain muuta yhtä hienoa, korvat katoavat aivan täysin. Nytkin sekä Nitro että Nala juoksivat innoissaan luokse kun kutsuin Pennyä. Molemmat olivat täpinöissä että anna nyt jo sitä namia, kun taas Penny jyrsi kaikessa rauhassa keppiä aivan muissa maailmoissa..

3 kommenttia:

 1. Hih, Penny ajatteli että "Johan mä ton sylissä nukuin koko aamupäivän, eikä siellä ainakaan ollut pupunkakkaa tai keppejä" ;)

  Ja on hienoja kuvia, ei tarvitse selitellä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Tarvittiin tosin aika monta räpsyä, että edes tuo määrä suht julkaisukelpoisia kuvia saatiin aikaiseksi...

  VastaaPoista
 3. Ja taitaa se Penny myös jo luottaa että ton kainaloon mä pääsen kohta päikkäreille - eli nyt kannattaa tsekata nää namikakit... Voi Penny! Ihanat otokset!

  VastaaPoista