keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Pennyn bestis

Penny pääsi tänään tapaamaan ihanaa Nitroa, ja pienillä oli taas niin kivaa! Parivaljakko touhusti ihanasti keskenään. Välillä painittiin, sitten juostiin kierros, taas painittiin, syötiin pupun kakkaa ja käytiin välillä juoksemassa taas kierroksia. Pienet tulee niin hyvin keskenään ja yhteinen sävel löytyi taas saman tien.


Välillä pysähdyttiin pureskelemaan yhdessä keppiä
Puistossa tuli käymään kultainennoutaja, jonka Nitro oli aiemmin todennut turvalliseksi koirakaveriksi, ja uskallettiin isompaa koirakaveria mennä moikkaamaan. Penny ihmetteli ja katseli Nitron kanssa aluksi yhdessä, että mikäs ihme tämä nyt oikein on. Sen jälkeen intoutui jo vähän hakemaan leikkiinkin ja yritti kovasti tehdä tuttavuutta. Kultsua ei Penny niin paljon jaksanu kiinnostaa, pötkötteli vaan kaikessa rauhassa ja katsoi kun pieni marakatti-hyppyrotta yritti niin kovasti touhottaa. Lopulta Pennyn touhu meni hiukan liian tuttavalliseksi, kun se päätti tunkea kuononsa toisen korvaan ja nuolla sitä... Tässä vaiheessa "leikkikaveri" haukahti yhden kerran ja ilmoitti Pennylle että nyt riittää. Loppuajan Penny tajusikin pitää toiseen vähän enemmän etäisyyttä. Oli tosi kiva, että Penny pääsi tutustumaan isompaan, turvalliseen koiraan.Mä oon ihan sairaan pieni ja ihku, kato nyt!!
Kotimatkalla energiat ei vieläkään tunnin remuamisen jälkeen olleet niin ehtyneet, etteikö olisi ehtinyt vähän ihastella maisemia ja kaivaa kepille kuoppaa.

Takapihan maisemia


Huomenna lähdetään pidemmäksi aikaa pois kotoa, ja Tampereelle palaamme vasta 1,5 viikon päästä.

3 kommenttia:

 1. Heippa!

  Hauskaa että joku on löytänyt meidän blogin, meinas silmät tippua päästä kun huomasin, että sun "Näitä luen" listalla oli meikäläisten blogi! :D Haluisitteko ihan extempore nähdä joskus? Muita russeleita on aina niin kiva nähdä. :)

  VastaaPoista
 2. Russeliblogeja on aika harvassa, oli kiva löytää sellainen vaihteeksi :) Olisi kyllä kiva nähdä, Penny tykkää tosi paljon leikkiä muiden russelien kanssa, kun pääsee leikkimään ärinäleikkejä! Ollaan ensi viikolla keskiviikkona ja torstaina ainakin Tampereella, voisi yrittää silloin nähdä.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä! Laitan sulle Tapien foorumin kautta yksityisviestiä. :)

  VastaaPoista