maanantai 6. kesäkuuta 2011

Mökkeilyä ja paluu juurille

Toiminnantäyteinen viikonloppu Vaasassa on takana, ja pikkuinen russeli on taas kokenut paljon jännittäviä seikkailuja. Ei voi muuta sanoa kuin että Penny tarvitsee oman mökin! Sillä oli niin kivaa kun pääsi vipeltämään vapaana pitkin nurmikoita ja metsikköä, pihalta löytyi ihania mutaisia ojia, meressä pystyi käydä pulahtamassa ja kaikenlaista ihanaa tutkittavaa ja kaivettavaa löytyi puskista. Reipas Penny oli kuin kotonaan ja touhusi pitkin pihaa. Käytiin kahdella souturetkellä ja läheisellä uimarannalla, grillattiin, saunottiin ja uitiin - oli aivan ihana ja rentouttava viikonloppu!Täysiii!

Rantavahti, aavikon kuningatarPihan siivoustaViikonlopun kruunasi vierailu Saara-äidin ja Wieno siskon luona. Vastaanotto vanhaan kotiin oli aluksi hiukan viileä, mutta pian siskokset menivät ympäri pihaa kuin eivät olisi erossa toisistaan olleet. Saarakin innostui pieniä leikittämään. Penny on siskoksista selkeästi sirompi rakenteelta, ja myös pienempi muutenkin. Wieno on ketterämpi ja nopeampi - on päässyt niin paljon touhustamaan mökillä ja vipeltämään muiden koirien kanssa, että Penny jäi kyllä juoksukisassa kakkoseksi.

Tervetulotarkastus

Tähän täytyy kuvitella mukaan kunnon russeliärinät!

Wieno-sisko

1 kommentti:

  1. Voi ei miten ihania kuvia, varsinkin se "Aavikon kuningatar" :) Niistä kyllä välittyy miten kivaa pikkuisella oli siellä pöpeliköissä! Täytyy todellakin yrittää toteuttaa se mökkiviikonloppu juhannuksen jälkeen...

    VastaaPoista