tiistai 14. kesäkuuta 2011

Penny 13 viikkoa

On taas se aika viikosta - eli Penny kasvaa -sarjan aika! Tänään ollaan tosin päivän myöhässä kun eilen oli niin pimeä päivä, että eihän tosta kuvaamisesta tullut mitään (varsinkaan siihen aikaan illasta...). Rimpula on nyt jo hiukan helpompi kuvattava kuin aikaisemmin, seisoo jopa jo muutamien sekuntien ajan paikoillaan. Painoa Penska on saanut taas parisataa grammaa lisää, painoa on tällä hetkellä noin 2800 grammaa. Viime viikolla käytiin eläinlääkärissä rokotuksilla, ja odotushuoneessa meidän kanssa oli samaan aikaan irlanninsusikoira. Pikkasen oli kokoeroa, Penny kävi ensin vaa'alla, 2,7 kiloa, sen jälkeen irlis, 67,7...

Vasemmalta

Oikealta

Edestä

Viime viikon helteillä kehiteltiin viilentäviä aktiviteetteja, harjoiteltiin suihkuttelua, syötiin jääpaloja ja kokeiltiin Hilaskilta perittyä Gessin viilennysmanttelia. Vesi on kyllä ihan ehdottomasti Pennyn elementti, paitsi silloin kun sitä tulee taivaalta... Iltahepuleita on viime aikoina ollut enenevässä määrin, ja Pennyä on pakko ottaa välillä kainaloon rauhoittumaan kun se ei meinaa millään relata muuten. Tänään mennään illalla tapaamaan pientä 9-viikkoista Tippa-koiraa, josko Penny saisi vihdoin leikkikaverin, jonka voittaa juoksukisassa :)

Eilen oli toinen täysin sisäsiisti päivä, jes! Penny oli yksin 4 tuntia kotona, eikä edes sinä aikana tehnyt sisälle mitään. Ulkona kykkiminen alkaa tuottaa tulosta. Lisäksi huomaa itse, että osaa jo tulkita Pennyä sen verran, että näkee milloin se hakee paikkaa. Viimeisen viikon aikana sisälle tulleiden pissojen määrä on ollut 1-2 päivässä, ja ne kaikki ovat olleet sellaisia, että näkee kolmea sekuntia aikaisemmin että nyt tulee, mutta mitään ei ehdi enää tehdä.

"Poseeraus" viilennysmanttelin kanssa

Yksi parhaista tähystyspaikoista sohvan selkänojalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti