maanantai 28. toukokuuta 2012

Agilitykurssi 4/6

Tänään oli taas maanantaiagilityn aika. Penny oli päivän aikana onnistunut köyttämään itsensä päiväpeittoon. Se oli nakertanut päiväpeittoon reiän noin kuukausi sitten, ja oli sitten onnistunut työntämään päänsä reiästä läpi. Onneksi ei ollut kovin pitkää aikaa yksin tänään kotona. Penny oli nimittäin niin tiukasti kiinni päiväpeitossa, että jouduin leikkaamaan sen irti. Sen verran energiaa oli tämä episodi kuitenkin vienyt, että agilitykentällä mukana oli hieman flegmaattinen, nuuskimiseen keskittyvä ja kaikkeen muuhun keskittymätön epeli.

Äääää, tuu auttamaan!!

Plussat:
+Penny jäi todella hyvin paikalleen lähdöissä.
+Saimme tehtyä neljän esteen pituisia sarjoja.
+Uusina esteinä A ja muuri, eivät tuottaneet ongelmia
+Penny ei tällä kertaa hypännyt kesken puomin pois, vaan teki sen hienosti alusta loppuun asti.
+Penny on rämäpää, reipas ja rohkea, menee mitä vaan pelottomasti.

Miinukset:
-Penny huiteli välillä ties missä.
-Penny keksi, että rimat voi myös alittaa - paljon helpompaa kuin yli hyppääminen.
-Tylsistyminen - Penny ei tänään kestänyt yhtään sitä, että tehtiin toistoja. Vauhdikkaat pidemmät sarjat sujuivat hyvin.

Meitä oli tunnilla tällä kertaa vain kaksi, joten saatiin tehdä paljon. Pennylle tosin sopii paremmin pienissä pätkissä tekeminen, mutta jaoimme ajan niin, että saimme molemmat tehdä kolmessa pätkässä harjoituksia.  Pääsimme harjoittelemaan myös ohjauskuvioita, valssia ja takaaleikkausta. Joutuu kyllä itsekin keskittymään ankarasti, että saa kaikki palaset loksahtamaan kohdilleen. Koira oikeassa paikassa, oma kroppa oikeaan suuntaan, kädet oikeassa paikassa, minä oikeassa paikassa, liike suuntautuu oikeaan suuntaan... Ehkä se tästä alkaa pikkuhiljaa sujumaan.

PS. Siskon analyysi Pennyn päiväpeittoepisodiin oli, että ehkä Penny yrittääkin tehdä itselleen supersankariviittaa alla olevan kuvan tyyliin :) Hyvinkin mahdollinen teoria.

Kuva Wikipediasta

1 kommentti: