perjantai 4. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Iina ja Taina haastoivat meidät hyvän mielen haasteeseen. Ideana on siis listata vähintään 10 asiaa, jotka saavat aikaan hyvää mieltä. Haaste lähtee eteenpäin viidelle blogille: Norpalle, Jonnalle, Maanikolle, Saskialle ja Tanjalle. Nämä kymmenen asiaa olisi toki saanut pelkästään Pennystäkin kirjoitettua, mutta ottakoot Penny tässä listassa kärkisijan, muut asiat tulevat satunnaisessa järjestyksessä.

1. Penny
Vallattomasti vispaava häntä, pieni vaaleanpunainen kieli aina valmiina antamaan suukkoja, sohvalle kainaloon käpertyvä tuhisija, aina yhtä riemukkaasti kotiin tulijaa tervehtivä pikkuinen ja tomera tähystäjä. Penny saa aikaan hyvää mieltä läheisilleen joka päivä.

Mun muru <3

2. Hyvä ruoka
...Parempi mieli. Laitamme paljon ruokaa, kotona tulee kokeiltua kaikenlaista ja hyvässä ravintolassa syöminen silloin tällöin on aivan ihanaa! (Niin ja kyllähän se meidän keittiön toinen kokki ja ravintolaseuralaisenikin hyvää mieltä aiheuttaa :D )


3. Uusien kenkien ensimmäinen ulkoilutus
Etenkin keväällä! Mieletön fiilis kun laittaa uudet kevät kengät jalkaan ja lähtee tepastelemaan kuiville kaduille, joilta hiekoitushiekka on juuri poistettu!


4. Ystävät
Spontaanit skumppahetket, lounastuokiot, tyttöleffat, mökkireissut, shoppailuhetket... Se kun toinen ymmärtää puolesta sanasta, mitä olit sanomassa. Tai se kun puolen vuoden, vuosienkin erossa olon jälkeen voitte jatkaa siitä, mihin jäitte.

Skumppaa shoppailuhetken lomassa
5. Hevoset
Tällä hetkellä erityisesti ihana, herttainen Eemeli. Keskiviikkoaamujen ratsastustunnit tuovat edelleen armottomia lihasjumeja ja tuskaisia hetkiä, mutta se fiilis kun hevonen liikkuu juuri niin kuin haluan ja edes hetkeksi kokoaa itsensä, ottaa muutaman upeasti rullaavan ja voimakkaan laukka-askeleen ja yhteistyö sujuu saumattomasti - mieletöntä!

Emppu talvikuosissa
6. Kukat
Sekä lahjaksi saadut että luonnossa kasvavat. Nyt keväällä kukat tuovat erityisesti iloa ja niitä tulee bongattua vähän väliä. Tänään näin jo pieniä kielon alkuja, kesä tulee ihan just!


7. Matkustaminen
Aina on hyvä olla vähintään yksi reissusuunnitelma mielessä. Espanjan matka on toki päällimmäisenä tällä hetkellä mielessä, ja kesällä pääsemme toivottavasti Pariisiin!


8. Värit
Jep, järjestän joskus Koko-kulhot värijärjestykseen astiakaappiin... Syytän tästä steinerkoulua :D9. Kaunis cappuccino
Ihanaa, kun kahvilassa barista tekee kunnollisen kahvin, täydellinen pehmeä maku, jonka kruunaa kaunis kuviointi.

Capuccino Fratellossa
10. Turisteilu omassa kotikaupungissa
Viikonlopun vietimme kierrellen Helsinkiä ranskalaisen ystävämme kanssa. Monta hienoa paikkaa ja oivallusta voi löytää myös läheltä - aina ei tarvitse matkustaa kauas.

Temppeliaukion kirkko

5 kommenttia: