sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Sirkuskoira

Ollaan taas temppuiltu omaksi iloksi viime aikoina. Harjoiteltiin käsien muodostaman renkaan läpi hyppäämistä, ja siitä tulikin hauska ja vauhdikas temppu. Tässä vielä vaihe vaiheelta, miten edettiin.

Vaihe 1:
Target-alusta (eli siis tuo pinkki koiran frisbee, myös pakasterasian kansi tms käy) valmiiksi, koira istumaan ja käsi suoraksi maahan koiran ja target-alustan väliin. Penny meni heti suoraan targetille käden yli, joten ei tarvinnut naksutella kovin montaa kertaa, kun temppua saatiin vaikeutettua. Tässä tempussa apukäsiparista on hyötyä paljon. Toinen ihminen naksauttaa oikeaan aikaan ja pistää namin targetille, niin tulee palkattua aina oikeaan aikaan ja oikeasta tekemisestä.

Vaihe 2:
Toinen käsi toisen käden päälle, mutta alempi käsi edelleen lattiassa kiinni. Pikkuhiljaa suljetaan kädet renkaaksi, mutta edelleen käsi mahdollisimman matalalla. Käytin edelleen targetia ja toista ihmistä palkkaajana.


Vaihe 3:
Lopuksi kädet ovat renkaana, ja käsiä voi ruveta pikkuhiljaa nostamaan maasta ilmaan ja nousta myös itse seisomaan. Kun tämä vaihe on tehty, temppu on valmis!


Hoplaa!

4 kommenttia:

 1. Tää on kyl aina niin hauskan näköinen temppu.:D

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat :) Varsinkin toi viimeinen! T.Nabe

  VastaaPoista
 3. Tätä temppua oli kiva opettaa, Penny tykkää tehdä sellaisia temppuja, joissa saa liikkua, ja tästä tuli helposti hienon näköinen :) Ja Nabe eikö olekin hieno kuva ja hieno Keränen :)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa tosi kivalta. Ehdottomasti kokeiluun! Kosketuskeppiä aletettiin eilen kokeilemaan ja kunhan se sujuu niin otan kanssa tuon target-alusta käsittelyyn. Kiitos taas kuvista ja vinkeistä!

  VastaaPoista