torstai 30. toukokuuta 2013

Hei me mennään naimisiin!

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että elämään mahtuu niin paljon asioita, ettei tietokoneella ehdi kotona pahemmin istua. Uusi työpaikka vie oman aikansa ja energiansa, mutta ehkä vielä enemmän vapaa-aikaan vaikuttaa se, että menemme ensi viikolla naimisiin! Pennyn elämään tämä ei vaikuta mitenkään muuten, kuin että hääpäiväksi on järjestynyt uusi hoitopaikka, jossa kävimme visiitillä tällä viikolla. Penny pitää edelleen tyttönimensä Keränen, emmekä mekään sukunimiä vaihda ;)


Tämä kuva kertookin tällä hetkellä kaiken olennaisen: Kesä, yrtit kasvaa ja kukoistaa parvekkeella, vähän häärekvisiittaa ja tietysti se kaikkein tärkein, iloinen, ihana Penny kaiken hallitun kaaoksen keskellä! Blogi siis hiljenee hetkeksi, veikkaan että seuraavat pari viikkoa menee aikamoisella vauhdilla!

4 kommenttia:

 1. Hih, toi oli hauska, että Penny pitää sukunimensä Keränen! :D

  Onnea! =)

  VastaaPoista
 2. Suuret onnen toivotukset!
  Olen innolla seuraillut blogiasi siitä lähtien kun sain tietää että minulle tulee pieni russelivauva joka onkin jo kohta kymmenkuinen otus! Maailman kivoimpia kavereita nää russelit =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Nää on kyllä kieltämättä just niitä maailman kivoimpia kavereita! Niin monet hymyt ja naurut saa päivän aikana huulille :)

   Poista