perjantai 28. kesäkuuta 2013

Saaristonsiiriläisiä ja juhannuksen viettoa

Juhannuksen vietimme tänäkin vuonna Vaasan lähettyvillä, joten tottahan toki sitä oli lähdettävä käymään sukuloimassa ja Mirkkua ja Saaristonsiiriläisiä moikkaamassa. Tällä kertaa saaresta mantereen puolelle Mirkun mukana tulivat sisarukset Wieno ja Welmu. Saara-äiti ei valitettavasti päässyt mukaan, sillä kaikki haluavat istua venematkan sylissä, ja yksin venettä ohjatessa on kuulemma kovin vaikeaa pitää yli kahta russelia sylissä :D Ymmärrän tuskan vallan hyvin, sillä Penny on ihan samanlainen syliin tunkija.

Penny on juoksujen takia ollut vähän ärtsynä muille nartuille, eikä se siskon leikkiinkutsuyrityksiin halunnut oikein lähteä mukaan. Welmu-veli sen sijaan oli ihana, ja mukavat leikit saatiinkiin aikaiseksi.

Ihan vaan hiukan Pennyä arveluttaa :)

Wieno ihmettelee vierestä kun Welmu ja Penny esittelee hienoja loikkia

Welmu ja Wieno

Sisaruskolmikko Penny, Welmu ja Wieno
Muuten juhannus sujui mökkeillessä ja Pennykin rauhoittui ensimmäisen illan riiviöinnin jälkeen. Tai no, rauhoittui ja rauhoittui. Kyllä se pari kertaa karkasi naapuriin, söi hanhen kakkaa kielloista huolimatta, söi ruohoa niin paljon että oksensi useamman kerran, jyrsi puisen arpakuution toimintakelvottomaksi, levitteli kartonkiroskia ympäri mökkiä ja räkytti hirveällä äänellä aina kun menin uimaan. Russelin kesämökkielämää parhaimmillaan... Mutta muuten se oli ihan rauhallinen ja kiva :D

Penny ottaa ilon irti vastaleikatusta nurmikosta - on muuten nätti sellainen
vihreäksi värjäytynyt russeli :D Illan saunominen onneksi puhdisti turkin

Huoooooh kun on tylsää, mitähän jäynää sitä seuraavaksi keksisin...

Paremman puutteessa seesteisen lukuhetken pilaaminen korvakäytävien
puhdistusoperaatiolla on mukavaa viihdettä!
Ja välillä oli hyvä pötköttää kainalossa pyyhkeen päällä, niin murkut eivät
päässeet puremaan varpaista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti