torstai 18. heinäkuuta 2013

Kuivaharjoittelua purjehdusretkeä varten

Olemme käyneet vähän kuivaharjoittelemassa viikonlopun reissua varten, lähdemme nimittäin jokakesäiselle purjehdusreissulle! Viime vuosien reissut löytyvät täältä ja täältä. Pennyn kanssa otimme tuntumaa rantakallioihin ja kävimme uimassa viikonloppuna. Penny ei ole aikaisempina kesinä uinut kuin pakon edessä, mutta nyt on neidin mieli muuttunut, ja Penny menee uimaan vapaaehtoisesti muutenkin kuin minua "pelastamaan". Espoon rannoilta löytyy Westendin koirarannan lisäksi kivoja kallioita, joihin koiran kanssa on mukava mennä. Koirarannalla on etenkin kuumina kesäpäivinä sellainen vilske, että näin pieni koiruus jää helposti jalkoihin.

"Mulla on kotiasiat kunnossa ja vesi on hieno elementti!"
Jos Penny on käynyt ottamassa tuntumaa mereen ja kallioihin, kävimme me katsomassa eilen Tall Ship Races -tapahtuman upeita purjeveneitä. Veneet olivat todella mahtavia, mastot huikaisevan korkeita ja miehistön univormut häikäisevän valkoisia. Kai sitä voi sitten itsekin fiilistellä valkkarilasi kädessä auringonlaskuja viikonloppuna, vaikka vanhempieni purjevene ei ihan samaa kokoluokkaa olekaan :D

Miehistön jäsenten rekrytoinnissa on oltava jokin korkeanpaikankammotesti, hui!


Kaukana kotoa - miehistön jäsen Omanista


Tämän laivan kannella oli ehdottomasti illan parhaat bileet! 

Ruotsalainen Göteborg vei kyllä kaunein laiva -pisteet kotiin
Tänään siis pakataan Keränen kevythäkkiin ja suunnataan kohti Kirjaista, ensimmäinen kohde on Brännskär, joka voikin olla pienelle russelille melko kova paikka - huhut kertovat, että saaressa tepastelee vapaana kana ja kukko! Toivomme viikonlopulle hyviä tuulia ja aurinkoisia kesäpäiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti