maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannushulinat

Pennyn Juhannus alkoi pitkällä matkustusrupeamalla Tampereelta Espoon kautta Vuokattiin. Koko päivä reissattiin ja illalla myöhään päästiin perille. Tosi hienosti meni koko reissu, vasta viimeiset puoli tuntia alkoi kuulua takapenkiltä kevythäkistä räpellystä kun Pennyllä oli tylsää, muuten meni lähinnä nukkuessa ja luuta syödessä reissu. Juhannus otettiin rauhallisesti, ihmeteltiin uusia maisemia, käytiin metsässä retkeilemässä, löydettiin leikkiseuraksi Niilo-russeli ja otettiin pitkiä päikkäreitä. Sunnuntaina vaihdettiin maisemaa Ilomantsiin ja päästiin sukuloimaan. Pennyllä riittikin ihmeteltävää, lapsia, lampaita (Timon ja Pumba), 10 isoa koiraa haukkumassa häkeissä ja heinähommia.

Penny, Timon ja Pumba
Heinätöiden ylin työnvalvoja
Tänään on ollut ehdottomasti reissun paras päivä, kun serkkujeni koirat ovat Pennyä viihdyttäneet koko päivän. Aamulla päästiin leikkimään Lindan, working jackrussellinterrierin, kanssa. Solmulelun vetoleikki osoittautui parhaaksi leikiksi. Illaksi mentiinkin sitten tapaamaan Onnia, 11 päivää Pennyä vanhempaa, mutta 4 kertaa isompaa snautseri-poikaa. Menoa riittikin moneksi tunniksi, ja sen rallin jälkeen ainakin kaikilla ihmisillä oli päät pyörällä. Onnilla oli ihanat poskikarvat, joista oli kiva ottaa kiinni ja vetää huulesta. Pentupainia oli kyllä hauska seurata, ihan parasta!

Penny ja Linda
Penska ja Onska
Onnin ihanat poskikarvat

Penny kasvaa -sarjaa joudutaan tällä kertaa odottamaan keskiviikkoon asti, tässä tämän päiväinen otos -  neiti malttoi jopa seistä hetken paikallaan :)

3 kommenttia:

  1. Moi!

    Pennykö on siis Jackrussel, ei Parson?

    Kyselee toisen juhannusriemua viettäneen parsonin omistaja, joka tänne ennenkin on kommentoinut.

    VastaaPoista
  2. Taidan sitten arvata, mistä on kotoisin. Meidän lähellä asuu russeleitten kasvattaja (Vaasasa, Gerbyssä)

    VastaaPoista