maanantai 20. kesäkuuta 2011

Penny 14 viikkoa

Penny kasvaa jälleen... Ja kovasti on jälleen kehitystä tullut. Viime viikon paastosta huolimatta Penny on saanut vähän lisää painoa, kolme kiloa häämöttää jo, kun puntari näytti noin 2930 grammaa. Viime viikon ruokaongelmat on ohitettu, uuden nappulat maistuvat ja Penny syö nyt paremmin kuin ennen ruoan vaihtamista. (ja tässä vaiheessa Penny onnistui hyppäämään näppikselle ja pyyhkimään kaiken tekstin, onneksi tässä on tuo kumoa nappi...) Penny seisoi tällä kertaa pöydällä jo oikein mainiosti! Pysyy jo useita sekunteja paikallaan ja jopa kantaa itseään hieman, häntäkin on jo mukana :)

Vasemmalta
Oikealta
Edestä

Sisäsiisteys alkaa olla jo tosi hyvällä mallilla, viime viikolla tuli pissat sisälle noin viisi kertaa koko viikon aikana! Tällä viikolla edessä on Nitron kanssa treffit keskiviikkona, ja torstaina lähdetään pidemmälle reissulle, ensin Vuokattiin juhannusta viettämään ja sen jälkeen muutamaksi päiväksi Ilomantsiin. Heinäkuussa aloitamme Tappien Kiva Koirakansalainen -kurssin, jossa päästään opettelemaan perustaitoja Pennyn kanssa. Kurssi kestää 6 kertaa, ja sen jälkeen saa kokeilla suorittaa Kiva Koirakansalainen -testin jos haluaa. Meidän tavoite tälle kurssille on saada kokemusta vieraista ihmisistä, vieraista koirista ja uusista tilanteista, sekä vahvistaa jo opittuja asioita ja oppia toki paljon uutta. Tämän listan asioita kurssilla olisi tarkoitus käydä läpi:
  1. Vieraan ihmisen hyväksyminen
  2. Koira istuu kauniisti silitettävänä
  3. Tutkiminen ja hoitaminen
  4. Vetämättä kävely
  5. Ihmisjoukon läpi kulkeminen
  6. Istuminen, maahanmeno ja paikalla pysyminen
  7. Luoksetulo
  8. Koirien kohtaaminen
  9. Koiran reaktio häiriöön
  10. Omistajan odottaminen
Näistä ainakin vetämättä kävely, ihmisjoukon läpi kulkeminen ja koirien kohtaaminen tulee todennäköisesti tuottamaan ongelmia. Pennyn pitäisi päästä moikkaamaan kaikki vastaantulijat. Lisäksi kohta 2. Koira istuu kauniisti silitettävänä... Jos kauniisti silitettävänä istumisella tarkoitetaan pomppivaa marakattia, niin sitten puhumme samasta asiasta... Penny innostuu niin kovasti uusista ihmisistä, joten tämä tulee tuottamaan varmasti ongelmia :) Kurssilla käydään siis läpi juuri meille oikeita asioita, kivaa päästä harjoittelemaan ihan normaaliin arkeen liittyviä juttuja jo tässä vaiheessa. Innolla odotan meidän ensimmäistä kurssia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti