keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Yläfemmat!

Opeteltiin Pennyn kanssa omaksi huviksi High Five temppu. Penny oppi perusidean kolmella noin minuutin harjoituskerralla, nyt vaan vielä yhdistetään sana mukaan temppuun. Opettelimme tempun niin, että pidin ensin kättä nyrkissä, ja Penny tuli tökkäämään tassulla kättä, että mitäs ihmettä täällä on jemmassa. Siitä palkka. Pari toistoa, pikkuhiljaa avasin käden nyrkistä ja nostin kämmentä aste asteelta enemmän pystyyn. Hauska, pieni temppu ja tosi nopea opettaa!


6 kommenttia:

 1. Hieno Penny <3 Onpas kiva nähdä teitä edes videon välityksellä :D

  VastaaPoista
 2. Jee taitava ja viisas Pennynen :)
  T.Nabe

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteista :) Kiva tehdä välillä tällasia helppoja temppuja, kun Penny on niin kärsimätön, että pitkien temppujen opetteluun menee paljon aikaa...

  VastaaPoista
 4. Moikka! Kiva kun löysitte blogiimme. Onpa ihanat sivut Pennylla.. :) Toivottavasti Pennykin pääsee keväällä agilityn pariin, vauhtia ainakin löytyy. Muutamme ensi viikolla Vanttilaan joten emme enään käy Olarin koirapuistossa jatkossa, mutta voitaisiin kyllä joskus sopia treffit koirapuistoon niin tullaan ehdottomasti paikalle.. :)

  VastaaPoista
 5. Olisi kyllä kiva teitä vielä tavata! Sen verran hauskaa oli Pennyllä eilen teidän seurassa :) Sovitaan ihmeessä koirapuistotreffit, kunhan muuttokiireet hellittävät!

  VastaaPoista
 6. Meillä on kanssa high five! ollut kovassa käytössä. Enemmän se tuntuu olevan omistajia kuin koiraa huvittava temppu, mutta Pihka on tässä kohtaa meille ilolla mieliksi. :D Opeteltiin ihan samalla tavalla, hyvin näyttää teilläkin sujuvan! :)

  Olisi tosiaan kiva tavata tässä jossain vaiheessa vaikka koirapuistoilun merkeissä tai muussa turvallisessa vapaanapitopaikassa :) Pihka on koirapuistossakin (isojen puolella) aina kovasti onnessaan kun paikalle tulee pienempiä koiria - kunhan vaan on vastassa riittävän tiukka tyyppi, että jos ei huvita niin osaa sitten sanoa... :D

  VastaaPoista