maanantai 17. syyskuuta 2012

Agilitypäivitystä ja sienihommia

Agilitypäivitykset ovat jääneet laahamaan. Viimeiset kolme kertaa ovat menneet kaikki hyvin, nousujohteisesti. Tuntuu siltä, että Pennynmotivointitaktiikkani on toiminut, ja Penny on pikkuhiljaa yhdistänyt, että agility on kivaa!! Joka kerta on tullut onnistumisen kokemuksia ja ollaan saatu pikkuhiljaa vaikeutettua tehtäviä. Edelleen yritän tehdä lyhyitä harjoituksia. Vaikeinta on ollut se, että pystyisin itse olemaan selkeämpi ja ohjaamaan paremmin. Kun itsekin vasta harjoittelee ja yrittää perehtyä lajiin, on välillä todella vaikea näyttää koiralle selkästi, mitä haluaa. Penny on vielä kaiken lisäksi salaman nopea, vikkelä ja ketterä... Huhhuh :D Mutta siis kivaa on ollut ja paljon ollaan uusia asioita opittu. Ja mikä parasta, saimme juuri järjesteltyä itsellemme talveksi treenipaikan! Tosin omatoimitreenaukseen, mutta siitä huolimatta! Ja 15 minuutin bussimatkan päässä kotoa, jes!

TÄYSIIIII!!!
Sunnuntai vietettiin jo kolmatta kertaa peräkkäin Nuuksiossa. Ja kyllä oli taas niin ihanaa Pennyn kanssa samoilla metsässä! Ja samalla tuli 2,5 tunnin aikana kerättyä 17 litraa sieniä. Siellä odottaisi vielä jääkaapissa 10 litraa sieniä puhdistamista. Huh mikä homma! Suppilovahveroita tulee tänäkin vuonna aivan valtavasti. Tällä kertaa löytyi myös kauniita kanttarelleja, mustia torvisieniä ja tatteja. Niistä jalostettiin eilen sienilihapullia sieni-kermakastikkeella.

Kaiken rellestyksen lomassa ehtii myös
morjenstamaan

Siellä ne odottavat poimijaansa, nam!


Kanttarelli, musta torvisieni, suppilovahvero ja tatti kauniissa rivissä!

10 kommenttia:

 1. Moikka! Kiva blogi sulla ja Pennyllä! :) Täytyy käydä lukemassa uudestaankin!

  VastaaPoista
 2. Alin kuva on varsinainen "Mikä ei kuulu joukkoon?" :) Tatti-ressukka!

  T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, tän vois laittaa johonkin koulun bilsan kirjaan...

   Poista
 3. Kiva blogi ja ihania kuvia! Muakin yritetään kotona patistaa blogin kirjoitteluun, tämä kyllä inspiroi :))T. Maria ja Ody

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, blogi pystyyn!! Ois kiva nähdä teitä joskus lenkkeilyn merkeissä!

   Poista
 4. Mitäs täältä löytyikään. Saaristonsiirin ihana Penny! Jeps, täällä täytyy käydä uudestaankin. Sen verran söötiltä näyttää Penny. =)

  Mun blogi löytyy osoitteesta http://kipanpaja.blogspot.fi/. Välillä blogin kaappaavat kaksi jackrusselinterrieriä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Penny kiittää ja lähettää kovasti lipaisuja!

   Poista
 5. Moikka Penny ja porukat,
  ollaan joskus aiemminkin käyty sua täällä katsomassa kasvattajatätisi inspiroimana. Sienimetsät ovat parhainta minne russeli voi päästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sienimetsät on meilläkin top-3 listan kärjessä! Etenkin jos pääsee sinne koirakaverin kanssa!

   Poista