maanantai 10. syyskuuta 2012

Pikkumustan paluu

Eilen oli Pennyn tämän syksyn paras päivä. Ihana Nala saapui nimittäin Lappeenrannasta lähiseuduille, ja sovimme Iinan kanssa sunnuntaille sienestyshenkiset koiratreffit Nuuksioon. Penny ja Nala tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa 2011 kesällä Pennyn ollessa vielä pentu, ja jotenkin näillä kahdella kahjolla kemiat mätsäsivät saman tien. Neidit onnistuvat onkimaan toisistaan ne kaikkein kauheimmat puolet esille, ja meno on aikamoista.

Urpo ja Turpo sieniretkellä...
Penny päätti ilahduttaa Iinaa välisuukoilla ja kaatoi tässä yhteydessä
sienikorin ja talloi sienipaikan. Iina oli selkeästi pusujen tarpeessa :)
Penny siis keskittyi olemaan tiellä, painimaan Nalan kanssa parhaissa sienipaikoissa ja juoksemaan päättömästi ympäri metsää. Tytöillä oli niin ihanaa! Vaikka Nalaa ihan vaan hieman ärsyttää, kun Penny on sitä nopeampi maastojuoksija. Tasaisella alustalla Nala on ylivoimainen, mutta maasto-olosuhteessa Penny voittaa kevyesti. Tällä kertaa Penny ei ollut se, jota odotti kotona kylpy. Sen verran makeat lemut lähtivät Nalan kopasta autossa, että taisi tulla kukkashampoille käyttöä :D

Omnomn...Suppismaniaa

Niinhän se kori pääsi lähes täyttymään 2,5 tunnissa
Harmi, kun ihanat Iina ja Nala asuvat niin kaukana. Onneksi olemme sentään nähneet parin kuukauden välein, mutta kyllä näiden kahden touhuja seurailisi mielellään useamminkin :)

High Five!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti