tiistai 17. syyskuuta 2013

Penny lomailee

Nyt kun olemme molemmat Pennyn kanssa taas terveitä, on aika siirtyä matkapostausten pariin. Kävimme eläinlääkärin kontrollissa reilu viikko sitten, ja eläinlääkäri totesi, että Penny on hämmästyttävän hyvin reagoinut lääkkeeseen ja korva on täysin kunnossa. Myös tärykalvo oli oikein siisti. Penny käyttäytyi eläinlääkärissä varsin hienosti ja pidetään peukkuja, että tämä ei uusi. Syy tulehdukselle jäi edelleen epäselväksi.

Meidän ollessa reissussa Penny majaili siskoni luona ja oli aivan ihanaa, kun sain joka päivä WhatsAppin kautta "päivän Keräsen", valokuvan kuulumisilla höystettynä! Mahtavaa palvelua ja ihanaa, että teknologia mahdollistaa nykyisin tällaisen kuulumisten vaihdon. Penny oli aktiivilomalla päässyt puuhastelemaan kaikenlaista kivaa, ja kuvat kertoivat Pennyn olevan hyvin tyytyväinen oloonsa.


Ennen kuin kone oli edes ilmassa, tuli ensimmäinen kuva - neiti Keränen oli päässyt mukaan ravintolapäivään, jossa koiratkin oli huomioitu. Yhdestä kojusta oli löytynyt koirille kuivattuja lihalastuja, joita Penny pääsi onnessaan maistelemaan. Tätä kuvaa katsoessa ei voi kyllä ihmetellä, miksi meille joka viikko sanotaan, että onpa ihana pentu :)


Heräämiset ottivat kuulemma koville ja Pennyä sai aamuisin etsiä peittojen alta lenkille.


Hurrrrrja Kerämonsteri yrittää herätä aamulla luolastaan...


 ...Jotta jaksaa lähteä brunssille nukkumaan!


Pennyä myös selvästi alkoi kismittää, kun parvekkeelta ei löytynyt mitään sopivaa tähystyskoloa. Siispä hän näppäränä tyttönä löysi kivasti tähystystornin ja kiipesi oma-aloitteisesti pöydälle... Just tätä me ollaan aina kotonakin harjoiteltu...


Ja koska siskon matto oli kuulemma ollut aivan liian pieni Keräsen puuhasteluja varten, täytyi käydä hakemassa toinen matto olohuoneeseen.
 Lauttasaaren puistoista löytyi myös ihana poikaystävä <3


Ja auringonlaskuja oli hyvä ihastella rantakallioilla.

Penny vietti siis vähintäänkin yhtä upeaa kaupunkilomaa kuin mekin, ja nautti varmasti joka hetkestä! Yksinolot sujuivat hienosti vieraassakin paikassa ja Penny on kuulemma edelleenkin tervetullut kyläilemään. Mahtavaa, kun on tällainen hoitopaikka olemassa, niin pystyy hyvillä mielin lomailemaan :)

3 kommenttia:

 1. Penny - sä vaan oot niin söpö! =)
  T:Miäsmallit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penny kiittää :) Olisipas kiva törmäillä pitkästä aikaa Miäsmalleihin - ei olla lenkillä aikoihin nähty!

   Poista