torstai 24. marraskuuta 2011

Muuttopuuhia ja Nalan hyvästelyä

Viimeiset viikot ovat menneet muuttopuuhissa. Tuntuu siltä, että muuta ei ole ehtinyt tehdä kuin pakata ja siivota. Tänään ja huomenna pitäisi vielä jaksaa pakata vanhassa kodissa tavaroita ja lauantaina on sitten varsinainen muuttopäivä. Penny joutui viikonloppuna siivousavuksi uuteen kotiin, ja oli sitä mieltä, että ihan liian tylsää hommaa tuo siivoaminen. Eikä päässyt edes tähystämään kun ei yltänyt ikkunoista katsomaan. Pitää asetella sohva niin, että pikkuinen saa jatkaa tähystysharrastustaan. Uuden kodin ehdottomasti paras puoli on lenkkeilymaastot. Aivan talon kulmalta lähtee leveä hiekkatie, josta pääsee suoraan Espoon keskuspuistoon. Valaistuja ulkoilureittejä ja paljon metsää! Lisäksi koirapuistoon kävelee noin viidessä minuutissa. Tällä hetkellä lenkkeilymaastot ovat olleet hyvin rajalliset, samoja kolmea lenkkiä tulee pyörittyä, joten tähän tulee ehdottomasti parannusta. Penny on seuraillut hyvin huolestuneena pakkausoperaatiota, tulee aina makoilemaan siihen huoneeseen, jossa pakkaan ja katselee kulmiensa alta.

"Ette muuten sitten jätä mua tänne!"

Uusia lenkkipolkuja testaamassa

Maisema uuden kodin parvekkeelta
Viime viikkojen tiukoista aikatauluista huolimatta ehdimme onneksi eilen vielä viimeiselle metsäreissulle Iinan ja Nalan kanssa. Suuntasimme Kintulammelle suppistelemaan, ja kolmisen litraa tuli sieniä poimittua. Penny ja Nala painelivat pitkin metsää onnessaan, tosin Nalaa ärsytti kun Penny ensimmäistä kertaa pinkoi vauhdikkaammin kuin Nala, eikä Nala saanut Pennyä kiinni. Nala juoksee Pennyä kovempaa tasaisella alustalla, mutta metsäolosuhteissa Penny on vauhdikkaampi. Harmittaa kyllä tosi paljon, kun kaikki meidän ihanat koirakaverit jäävät Tampereelle. Ainakin Tammikuussa tulemme Pennyn kanssa viikonlopuksi käymään, joten ihan lopullisia hyvästelyjä ei sentään vielä tarvitse tehdä.

Puspus!
2 kommenttia:

  1. Heips!

    Onpa tosi kiva, että pääsee helposti vaihtelemaan lenkkeilymaastoja niin itsellekin on hauskempaa lähteä ulos. Ja kun oot panostanut Pennyn pukeutumiseen, niin et kyllä jää itekään kakkoseksi! Kiva takki ja kengät, missään tuulipuvuissa nyt voikaan hiihdellä keskellä Espoon metsiä... ;)

    VastaaPoista
  2. No eihän Penny kehtais mun kaa missään ihan spurguvaatteissa lenkkeillä kun toinen on itse pukeutunut niin hienosti! (tosin tänään aamulla Penny ei todellakaan olisi halunnut uudessa sadetakissaan ulkoilla metriäkään...)

    VastaaPoista