sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Uitettu koira

Eilen käytiin testaamassa, miten Pennyltä sujuu sisätiloissa uiminen. Kävimme siis Tappilaisten kanssa Hyvinkäällä koirauimalassa. Penny ei tätä visiittiä arvostanut, kyllä se ui kun uittaja sen laittoi uimaan, mutta kun pääsi altaasta pois, oli ehkä maailman säälittävimmän näköinen... Onneksi pieni pääsi uinnin lopuksi metsään juoksemaan Kertun kanssa, ja tottakai ulkona sitten kahlaili mutalammikoissa vatsaa myöten ja sukelsi takki päällä kepin mutalammikon pohjasta... Eipähän ainakaan jäänyt uimisesta traumoja :) Penny ei kyllä luonnonvesissäkään ui, kahlailee, kaivelee kaikenlaista veden pohjasta, saattaa mun perässä tulla veteen pidemmälle ja joskus hakee keppejä lähietäisyydeltä. Pitää yleensä tarkasti huolta siitä, että vähintään yksi takatassu yltää pohjaan. Reissu oli mukavan väsyttävää puuhaa, ja loppu päivä menikin sitten koomatessa. Tässä vielä kuvia reissulta, kiitos kovasti Tanja!

"Ai että tonneko mun pitäis muka mennä!"

Riemun kanssa kroolamassaTää ei nyt ollu ihan kivointa ever...


Tänään Penny pääsee sienestysreissulle, josko vielä löytyisi suppiksia metsän uumenista... Penny on pompotellut takajalkojaan vähän vaihtelevasti viime päivinä. Tiistaina paljon, keskiviikkona ja torstaina ei ollenkaan, perjantaina vähän, eilen vähän. Jatkamme tarkkailua...

4 kommenttia:

 1. Kovasti erilaiset on Pennyn tunnelmat niihin riemukkaisiin metsälenkkeihin verrattuna! Mäkin täällä ihan spontaanisti ääneen: "vooooi eeeei...." :D Mutta hyvä ettei traumoja tuntunut jääneen!

  Mitenkäs sienestys onnistui, oliko Pennyllä omistajansa veroinen tryffelivainu?? Ihan vaan sitä erästäkin Kajansaaren reissua muistellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Mitä tarkoitat takajalan "pompottelulla"? Meidän parson vetää nimittäin tosi usein toisen takajalan ilmaan, ja vetää sata lasissa eteenpäin kolmella jalalla..

  T. Se Vaasan Russeli

  VastaaPoista
 3. T: Penny ei vielä ole ymmärtänyt sienestämisen hienoutta, se keskittyy lähinnä erinäisen syötävän (sisältää pupun ja hirvieläinten kakan, keppien ja esimerkiksi kebab-rasian) metsästämiseen. Myös edellä mainituissa on tosi hienoa kieriä... Jospa ensi syksyksi saataisiin treenattua sienestystä, Pennyllä on kuitenkin sen verran hyvä hajuaisti. Mun tryffelivainu sen sijaan pelittää edelleenkin mitä mainioimmin! Viime reissulta tuli saaliiksi 5 litraa suppiksia tunnissa :)

  Anonyymi: juurikin tuota tarkoitan takajalan pompottelulla. Penny tekee sitä erityisesti niin, että kun siirtyy laukasta raviin, toisella raviaskelella tavallaan jättää askeleen välistä oikealla takajalalla. Täältä löytyy lisätietoa russeli-yhdistyksen nettisivuilta: http://www.jackrussellinterrieri.fi/Takapomppu.shtml

  VastaaPoista
 4. Laitoin sulle tunnustuksen, joka on nähtävissä mun blogissa, ota tai jätä :)

  VastaaPoista