sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Messari-tunnelmissa

Viimeinen viikko on hurahtanut sairastellessa, muuttolaatikoita purkaessa ja tenttiin lukiessa. Penny onkin joutunut nyt vähän vähemmälle aktiviteetille, mutta onneksi eilen ehdittiin tehdä valoisaan aikaan kunnon lenkki läheisellä lenkkipolulla ja käytiin vielä päälle koirapuistossa. Tänään lähdin kannustamaan Messukeskukseen serkun Onni-koiraa, ja tosi hienosti meni, Onnista tuli Juniorivoittaja! Onnia Penny pääsi tapaamaan kesällä, harmi ettei nyt ehditty koiratreffeille.


Messarissa oli niiiiin ihania kojuja ja shoppauspaikkoja... Mukaan tarttui Pompan talvitakki, säkki ruokaa, erinäköisiä nameja testattavaksi ja kaikenlaisia näytepusseja. Takki on aivan ihana ja juuri oikean kokoinen Pennylle, Penny ei itse (taaskaan) arvostanut kyseistä lahjaa :D


Ja paras tuliainen Pennyn mielestä oli ihan ehdottomasti lehmä-lelu! Penny on teurastanut vastaavanlaisia possu-leluja jo kolme, näistä on iloa yleensä kahdeksi päiväksi... Mutta ilo on niin suurta, että pitäähän Pennyn nyt saada näistä nauttia! Etenkin neljän euron tarjoushinnalla.


1 kommentti:

  1. Tosi hyviltä vaikuttavat nuo Pomppa-takit - olin itsekin messarissa piipahtamassa sunnuntaina pinserikehän verran, ja samalla kävin vähän ostoksilla, ja punainen PerusPomppa lähti meillä pitkän arpomisen jälkeen matkaan :) Toistaiseksi takki on pituudeltaan sopiva mutta muuten vähän väljä. Oikein sievältä näyttää Pomppa Pennynkin päällä!

    VastaaPoista