sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Sataa, sataa, ropisee...

Viimeiset viikot ovat kuluneet reissuelämää viettäessä, puolet viikosta olen ollut Tampereella. Muutamat tentit saatu pois alta ja joulujuttujakin olen ehtinyt jo tehdä. Päivät ovat olleet todella synkeitä ja pimeitä, sateisia. Onneksi Pennyä ei sade haittaa ja koirapuistostakin on löytynyt tosi kivoja koirakavereita niin pääsee Penny purkamaan vähän energiaa. Tavattiin koirapuistossa eilen sileäkarvainen russeli, joka oli saman värinen kuin Penny, samanlainen naama, laikku löytyi tosin toiselta puolelta kuin Penny, korvat olivat yhtä hienosti pystyssä ja nimikin oli aika lähellä - Enni :)

Viimeiseen pariin viikkoon on sisältynyt myös parit ihan sovitutkin koiratreffit, toiset opiskelukaverini Oula-koiran kanssa ja toiset Tapeista tuttujen Lokin ja Fionan kanssa. Oulan treffaamisesta on jopa muutama kuva, kun päästiin valoisalla ulos, ja aurinkokin paistoi hetken. Oulan kanssa meno oli todella vauhdikasta ja äänekästä. Penny ei yleensä pidä kauheasti ääntä leikkiessään, ellei leikkikaveri ole äänekäs. Nyt lähti molemmista kaikenlaista murinaa ja ulinaa leikin ohessa.
Fionan ja Lokin kanssa treffasimme eilen hyvin märässä kelissä. Fiona keskittyi näyttämään ja kuulostamaan säälittävältä, Loki kaivoi vesilätäköitä ja Penny keskittyi olemaan siellä, missä tapahtui eniten. Meidän seuraamme lyöttäytyi myös muita koiria, ja ihanaa miten hyvin Penny tulee kaikkien kanssa toimeen. Pitää toivoa, että tämä avoimuus ja into säilyy!

Penny täytti tällä viikolla jo yhdeksän kuukautta! Junnu-ikä on siis saavutettu. Tällä kertaa "posetuskuvina" saavat toimia koirapuistossa otetut kuvat.Tällä hetkellä harjoitellaan Pennyn kanssa lelujen siivoamista koriin. Tavoitteena olisi saada pieni, innokas siivoaja, Pennyllä kun on tapana levitellä lelunsa ympäri olohuonetta... Kunhan saan videoitua vähän lisää harjoittelua, kirjoittelen tästä lisää. Ehkä mekin pääsemme joskus tähän lopputulokseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti