maanantai 13. helmikuuta 2012

Penny sisustaa

Tervetuloa Penny sisustaa -ohjelman pariin! Tällä kertaa muutoskohteenamme on perheen makuuhuone, ja annamme vinkkejä liian harmoonisen ja tylsän huoneen muuttamisesta punk-henkisemmäksi pienellä budjetilla! Muutos vaatii pienen russelin, jolla on päivisin hyvin tylsää, ja mielellään vanutäytteisen päiväpeiton.

"Mitään en oo tehny..."
Tämä rymsteeraus on tosin melko aikaavievä - ihan yhdessä työpäivässä se ei synny, vaan vaatii kärsivällistä ja suunnitelmallista hampaiden käyttöä. Ja kyllä, Pennylle jätetään työpäivien ajaksi tekemistä, kongeja, revittäviä pahveja, luita ja leluja, mutta mikään ei ole niin kiva kuin päiväpeitto. Ehkäpä tämä olikin vain vastalause Ikea-päiväpeitolle, joten kokeillaan, josko Stockmannin mallisto miellyttäisi enemmän neitiä. Tällä kertaa valitsimme kestävän tuntuisen ja jämäkän päiväpeiton, jossa ei ole vanutäytettä, ja koristetyynyt siirtyvät olohuoneen puolelle työpäivien ajaksi.

Vaikka Penny siis yritti kovasti sisustaa makuuhuonetta uuteen uskoon, näyttää makkari nyt jälkeen tältä. Toivotaan, ettei hetkeen tarvitsisi uudistaa sisustusta :)


"Noista tyynynkulmista olis hyvä aloittaa makuuhuoneen kevätilmeen luominen..."

3 kommenttia:

  1. Voi Penny minkä teit...! Kiva ylläri kotiin tullessa. Mutta miten voikin olla tollainen ilme, "näin nyt pääsi käymään, en voinut mitään." P. Keränen on itse asiassa ollut mulla viime aikoina usein mielessä, kun fysiologian kirjassa puhutaan munuaisten glomerulaari_keräsistä_, hih! Lukeminen on pykälää hauskempaa ;)

    VastaaPoista
  2. Tässä ei ole nyt kyse yhdestä ylläristä vaan monista peräkkäisistä... Huom. Kuva lavastettu ja eläimiä ei ole vahingoitettu kuvausten aikana! :) Penny on vaan niin taitava näyttelijä...

    VastaaPoista
  3. No niinpäs tossa lukeekin... Joka tapauksessa, se ei vähennä Pennyn suunnittelutyön "arvoa"! Toivotaan, että uusi sisustus ei riitele neitokaisen esteettisen silmän kanssa yhtä pahasti :)

    VastaaPoista