perjantai 10. helmikuuta 2012

Pikkumustan paluu!

Aamulla kun Penny vielä hieroi unihiekkoja silmistään, laitoimme takit päälle ja lähdimme pihalle. Penny ei voinut edes aavistaa, kuinka upeaa seuraa oli aamupäivälle saamassa. Parkkipaikalla autosta ilmestyivät Nala ja Loki! Nala ja Penny tapasivat viimeksi Tampereella marraskuussa, ja tytöt olivat ihan onnessaan tavatessaan jälleen toisensa (etenkin sen jälkeen kun Nala pääsi pakkasesta sisälle, aivan liian kylmä jos Nalaskilta kysytään...). Käytiin ensin koirapuistossa kolmikon kanssa, ja tassujen jäätyessä siirryttiin sisälle. Penny selvästikin tuoksuu vielä tosi ihanalta, vaikka juoksuista on jo kuukausi aikaa. Loki yritti kovasti liehitellä Pennyä, ja ainakin on korvat nyt putsattu. Pidämme kovasti peukkuja, että Nala muuttaisi pääkaupunkiseudulle, me niin Pennyn kanssa haluttais!

Voitaisko mennä jo sisään, mun tassut vähän jäätyy...

Mun bestis Nala <3

No jos mä sit vaik makaan tässä niin putsaa vaan...

Mangusti vai podengo?
Lokilla on ilmeisesti hyvät jutut kun Penny on noin muikeana :)

Penny, Nala ja Loki yhteiskaverikuvassa

Huh, olipa rankka vierailu...

Ensi viikolla päästään Pennyn ja Lokin kanssa tutustumaan virikeluolastoon Vantaalle! Muuten odottelemme jo kelien lauhtumista, niin pääsisi vähän pidemmille lenkeille.

5 kommenttia:

 1. Hei!

  Sulla on ihana blogi! Ihanaa seurailla sun ja Pennyn elämää hienoine kuvineen. Ja luen mielenkiinnolla kaikkia koirankoulutuspostauksiasi. Meilläkin on koiranhankintaprosessi alkanut ihan tosissaan ja en malta odottaa pientä karvapalloa! :)
  Jatkan ehdottomasti blogisi seuraamista! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti kommentista, innostaa kovasti jatkamaan blogin kirjoittelua :)
  Toivottavasti koirahaavee toteutuu pian! Minkä rotuista koiraa olet pohtinut?

  VastaaPoista
 3. Nala muuttaisi varmasti mielellään pääkaupunkiseudulle ja tarkemmin sanottuna Pennyn luokse :D Nala kun ei ole vieläkään ihan varma siitä, pitäiskö sen murjottaa mulle kun vein sen ulos näin kylmänä päivänä vai olla kauhean onnessaan kun pääsi maailman parhaan Pennyn luokse...

  VastaaPoista
 4. Meille on tulossa cavalier kingcharlesinspanieli. Astutus on huhtikuussa vasta, joten odottelu menee elokuulle asti, mikäli kaikki menee hyvin. Mutta toivottavasti odotus lopulta palkitaan! :)

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä odotukseen, mekin odoteltiin vuosi :) Oli kyllä niin jänskää aikaa! Tuossa blogissa on ainakin kingcharlesinspanielijuttuja, jos yhtään helpottais odottelua: http://poppyhoneys.blogspot.com/

  VastaaPoista