maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kevätpäivä Helsingissä

Sunnuntaina lähdimme Pennyn kanssa cityretkelle siskoni kanssa Helsinkiin. Kävimme ensin Rajasaaren koirapuistossa. Rajasaari oli muuten aivan ihana paikka, mutta koska tilaa ei ollut rajattu mitenkään pienten ja isojen puoleksi, oli koiraseura osittain hieman liian rajua. Tai siis lähinnä yhden koiran puolesta. Penny on ollut paljon tekemisissä isojenkin koirien kanssa, ja tulee toimeen ihan kaikkien seurassa, mutta koirapuistossa oli yksi koira, joka päätti ajaa takaa kaikkia pienempiä koiria. Omistajat olivat täysin muissa puuhissa kaukana, huusivat vain että ei se tee mitään, kun pikkukoira toisensa jälkeen kiljui ja juoksi karkuun. Ärsyttää, että yksi koira pystyy pilaamaan muiden koirien ulkoilureissun. Penny onneksi selvisi tilanteesta säikähdyksellä, eikä näyttänyt olevan moksiskaan sen jälkeen. Harmittaa se, ettei pysty tuollaisia tilanteita ennakoimaan ja säästämään omaa koiraa niiltä.


Penny ja Hessu

Reissun ehdoton kohokohta Pennylle oli aivan ihana Hessu-russeli, jonka kanssa Pennyllä oli ihan huippu leikit! Hessulla on vielä hienommat korvat kuin Pennyllä :) Reippaan ulkoilun jälkeen kävimme kahvila Regatassa syömässä korvapuustit. Aurinko lämmitti ja terassilla oli nautinnollista istua. Ja mikä parasta, tänne ovat koiratkin tervetulleita! Paikan erikoisuus on myös se, että jos haluaa santsikupin kahvia, kahvila maksaa jokaisesta santsikupista asiakkaalle 5 senttiä. Sisältä paikkaa kuvaa parhaiten termi hamstraajan kesämökki :) Kaikin puolin siis huippu paikka nauttia korvapuustit!

Kahvila Regatta

Ihanat korvapuustit maistuivat ulkoilun jälkeen!

Penny lämmittelee "sylikummitädin" kainalossa :)

4 kommenttia:

 1. Oli kyllä kiva päivä! :) -HH-

  VastaaPoista
 2. Hei mun mielestä on kiva kun tänne laittaa ilman esim. google-tiliä tai muita profiileja kommenttia, niin sit tulee "Todista ettet ole robotti" :D siinä pitää siis kirjottaa hassulla fontilla näkyvä merkkijono tekstikenttään... mutta en siis ole robotti. MOT
  -HH-

  VastaaPoista
 3. Niin on, tosi ärsyttävää! Mutta ainakin on todettu nyt se, että you are not a robot :D Etkä siis myöskään keräyskone...

  VastaaPoista
 4. Hei te ootte ollu ihan mun takapihalla! Rajasaarentie menee tuosta ihan vierestä. Ens kerralla ilmoitatte kun liikutte näillä huudeilla niin tuutte mun luokse kahville! (tai sitten mä tuun sinne regattaan... :D) Nyt en ollu kotona sillon onneks, muuten olisin kovasti pettynyt!

  VastaaPoista