maanantai 26. maaliskuuta 2012

Koirien Hoplop

Lauantaina kävimme katsastamassa Vantaalla toimivan virikeluolaston. Ajattelin etukäteen, että Penny todennäköisesti viihtyy paikassa, eikä erityisemmin jännitä uusia hajuja, ja näin siinä myös kävi. Päästin Pennyn irti, meni ehkä kolme sekuntia niin neiti paineli jo pitkin luolia. Pennyä vipelsi pitkin luolia 10 minuuttia, sen jälkeen sille piti heitellä luoliin nameja etsittäväksi, kun supikoiran nahka ja hajut eivät jaksaneet tarpeeksi kauaa kiinnostaa. Viimeiset viisi minuuttia pitikin sitten keskittyä Tytin pussailuun, luolien katoilla juoksenteluun ja yleiseen kohellukseen :D Ehdottomasti mennään vierailemaan tänne vielä uudestaan, sen verran hauskaa ja Pennylle väsyttävää hommaa tuo oli!


Kuva: Tytti KäyhköPutkeen!

Kattoluukun kautta supikoiraa tapaamaan

Välipusut!!

Kuva: Tytti Käyhkö
Penny onnistui hyppäämään luolaston katolle niin, että törmäsi samalla nenääni, auts. Niin on viaton ilme toisella... Eli jos joku kaipaa luolaseuraa, meistä saa tähän hommaan jatkossa kaverin (ja kyytikin kelpaa...). Lisää kuvia löytyy Tytin blogista. Kiitos Tappilaisille seurasta, ja Javalle luolakaverina olosta!

1 kommentti:

  1. Voi vitsit vaikuttaa mageelta paikalta, täytyy päästä ainakin jomman kumman terrierin kanssa kokeilemaan piakkoin.. :)

    VastaaPoista