keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Viikko tallikoirana

Viikko on jälleen vierähtänyt, ja tällä kertaa blogihiljaisuuden syynä ovat hevoset. Viikko on vierinyt pitkälti tallilla ja Penny on pyörinyt menossa mukana. Tallikoiraksi opettelu on ottanut koville, mutta viikon tehokuuri onneksi auttoi sen verran, että pahin hevosille haukkuminen on saatu loppumaan. Pennyn mielestä en saisi koskea hevosiin, ja se yrittääkin tunkea aina sisälle karsinaan, ja sitten kuitenkin pelottaa, mutta kuitenkin pitää mennä lähellä, joten hevosten jaloissa pyörivä, haukkuva viisikiloinen russeli on hieman riskialtis, lähinnä tietysti itselleen... Toinen kova paikka on ollut tallin vintille yksin jääminen siksi ajaksi, kun olen itse ratsastamassa. Sekin on onneksi helpottanut, vaikka muutamana päivänä vintiltä onkin kuulunut sydäntä riipaiseva ulvonta. Aina Penny on kuitenkin rauhoittunut ratsastuksen aikana, ja on sillä kivaakin ollut. Ihania russelikavereita ja niin paljon hajuja ja hevosenkakkaa kuin pieni koira jaksaa haistella ja syödä.

Ihana Eemeli!

Tänään ehdittiin pitkästä aikaa koirapuistoon. Koirapuistossa olikin vanhoja tuttuja  Yorkki-Eetu ja russelit Kuro ja Jade. Kävimme koirapuistoilun jälkeen vielä kävelylenkillä metsässä.

Pieni linssilude Eetu

Eetu esittelee keppiään, taustalla russeleiden torikokous

Kuro jahtaa keppiä, Penny Kuroa :)

Eetun kanssa sujuu myös valssi!
1,5 tunnin jälkeen kotona onkin pötköttänyt hyvin tyytyväinen ja uupunut pieni Keränen.
1 kommentti:

  1. Onpas Pennyllä riittänyt vauhtia viime päivinä! Ja onneksi tallilla on kivoja (kenestä on, kenestä ei...) aktiviteettejä kompensoimassa vintille hylkäämistä ;)

    VastaaPoista