keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Ketuttaa

Muutama viikko takaperin olin ystäväni Saskian mukana viikonlopun Kaamoskarkeloissa hänen perheensä landella. Ideana siis syödä hyvin, rentoutua, saunoa ja huljua paljussa viikonloppu. Penny pääsi matkaan mukaan, ja isossa talossa riekkuminen oli neidille hyvin kiihdyttävää ja aktivoivaa... Etenkin kohtaaminen Ketun kanssa. Ensimmäisenä aamuna ihmettelin, että mitä Penny oikein haukkuu. Se vaelteli ympäriinsä, tuijotteli seiniä ja haukkui. Lopulta tajusin, mistä oli kyse. Erään kaapin päällä oli täytetty kettu.


Lopulta kokeilin, josko Penny rauhoittuisi, kun pääsisi tapaamaan tätä mystistä kettu-ystävää. No ei rauhoittunut.


Penny meni ketusta aivan sekaisin, ja lopulta jouduttiin siirtämään Kettu vintille. Pahus, sanoi Penny. Tämä video kertoo vielä paremmin, kuinka kiihkeä Keräsen ja Ketun kohtaaminen oli :D Varoitus: videolta kuuluu kovaa ääntä ja ulinaa, joka voi kiihdyttää blogimme nelijalkaisia lukijoita!


3 kommenttia:

 1. Voi raukkaa kun tollasilla ketuilla kiusataan.;D Elsa ihan villiinty tosta videosta.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin, että toi varoitus on aiheellinen videon yhteyteen :) Penny ei tosiaan oikein osaa päättää, että onko kyseinen kettu kiva, jännä, ihan kauhee tai että mikä hitto se ylipäätään on :D

   Poista
 2. Vitsit just samalla tavalla meidän russeli ääntää ja haukkuu:D

  VastaaPoista