lauantai 1. joulukuuta 2012

Persjättö osa 2

Etsin inspiraatiota joulukorttivalokuviin, ja nyt se löytyi!!


Mä oon ihan varma, että Pennylle saisi tossa tilanteessa loihdittua yhtä kauhistuneen ilmeen :D

Noniin, sitten asiaan. Tarkoitukseni oli tulla laittamaan torstain agilitysta videopätkä, jonka Taina kuvasi ja koosti valmiiksi, huikeaa palvelua, kiitos!


Videosta näkyy siis osa edellisen postauksen radan pätkästä ja tuo hankala persjättökohta. Piirsin viime kerran kuvaan vielä violetilla viivalla sen, miten ohjaajan tässä kuviossa pitäisi liikkua, ja missä kohtaa persjätöt tehdään.  Nyt pikkuhiljaa alkaa itselle liike olla takaraivossa, harjoitellaan tätä vielä kotona niin, että penny kiertää omaa koppaansa kierrä käskyllä, eli lähetän Pennyn esimerkiksi vasemmalla kädellä kiertämään, ja kun Penny on koppaa kiertämässä, käännyn ja palkkaan sen oikealla kädellä ja toisin päin.


5 kommenttia:

 1. Voi miten hienolta näyttää, hyvä Ansku ja Penny! :) Penny on kyllä sairaan nopee ja ketterä, ei uskois että tappikintuilla pääsee noin kovaa. Terveisin, ylpeä kummitäti H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, Penny on erityisen ketterä silloin, kun se keplottelee itsensä aidan raon läpi naapurikentän tottelevaisuuskoulutuskurssin keskelle :D

   Poista
 2. Tuli juuri luettua blogisi alusta loppuun, varmasti ainakin 2 tuntia meni... :D Aivan ihana blogi, varsinkin kun russellin ottaminen on kiinnostanut jo pitkään. :)
  Iso kiitos ihanasta ja kaiken kertovasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :)
   Sulla on ollutkin aikamoinen luku-urakka :D Kiva jos löytyi hyödyllistä lukemista ja nää russelit on kyllä semmosia, että näihin kun hurahtaa niin mitään muuta rotua ei voi edes ajatella!

   Poista
 3. Juu Penny vaan kapaloihin ja seimiasetelmaan. Sen kun näkis!!!

  VastaaPoista