tiistai 8. tammikuuta 2013

Kattellaan sitten keväämmällä...

Meidän uusi vuosi on lähtenyt käyntiin hyyyyyvin verkkaiseen tahtiin. Ainakin Keräsellä. Penny nukkuu tällä hetkellä noin 23 tuntia vuorokaudessa, kiitos ennen joulua alkaneiden juoksujen. Parhaiten uni tulee peiton alla, vaatekaapissa tai sohvalla tutun ja turvallisen ihmisen selän takana. Myös kainalo ja sohvan selkänoja käyvät. Tässä viimeaikojen taidonnäytteitä:Kainaloinen <3


Että näin villi vuoden aloitus meillä, kattellaan sitten keväällä uudestaan... Odotamme jo kovasti päivä päivältä lisääntyvää valoa. Pääsisi taas ulkoilemaan valoisalla ja valokuvaaminenkin helpottuisi. Jos teillä on toiveita, mistä haluaisitte minun kirjoittavan, ehdotuksia otetaan vastaan! Meidän arki on nyt sen verran "vauhdikasta", että otan mielellään ideoita vastaan :)

11 kommenttia:

 1. Ihana Penny. On se niin suloinen. =)

  Postausaiheena kiinnostaisi Penny ja Pennyn osaamat temput. Myös se miten olet opettanut Pennylle kyseiset temput.

  Katselin vanhoista postauksista temput ja siellä olikin ihan kivoja, mutta jos on vielä jotain muitakin, niin kaikki kyllä kiinnostavat. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, mulla taitaa olla videopätkiä ainakin siivoamisen opettelusta ja jalkojen läpi pujottelusta, josko ne vaikka seuraavaksi!

   Poista
 2. Niin ihania nää kuvat! Etenkin toi toka kuva on niiiin hellyyttävä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Penny osaa olla kovin suloinen, ainakin useimmiten :D

   Poista
 3. Temppujanne olen minäkin opetellut. Videot ovat olleet tosi hyviä ja esimerkkinne kannusti minut ja Nipankin nakuttelemaan.
  Juuri ostettiin uudet pyörät ja piti tietty kelata taaksepäin blogia ja löytyihän sen koiran pyöräkori sieltä, joten ei kun tilaamaan nettikaupasta. Penny onnistuu niin hienosti kuvissa, (ja sinä olet hyvä kuvaamaan), joten se on ihan parasta antia
  blogissa. Vaikka itselläkin on ihana russelikaveri niin kyllä näitä Pennyn kuvia tulee katsottua moneen kertaan. Itse mainosalalla pitkän rupeaman tehneenä suorittelisin Pennyä kyllä jonkun toimiston listoille!! Sen hymyilykuvilla möisi vaikka mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos ihanasta kommentista :) Toivottavasti Nipa tykkää pyöräilylenkeistä sitten keväämmällä!

   Penny lähtisi varmasti mielellään mainoskuvauksiin, kunhan sais vaan tarpeeks nakkia!

   Poista
 4. Moikka Penny! :) Ihana pikkuinen, samanrotuiset kaverit kun juoksee omissa jaloissa, niin erityisesti russelit on lähellä sydäntä :) Heitin sulle blogihaasteen, kirjoittelepa siitä ;)

  VastaaPoista
 5. Meiän serkkujen Kipan plokissa on sulle Penny tunnustus!

  T:Kipan Pajan miäsmallit Väinö ja Buick

  VastaaPoista
 6. Pennylle toinenkin blogihaaste, jonka noi Kipan Pajan koirat innoitti tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kivoista haasteista! Mä yritän ryhdistäytyä nyt helmikuussa ja vastailla :D

   Poista