lauantai 2. helmikuuta 2013

Tammikuun Keräset

Ensiksi täytyy kiittää ihania lukijoita kivoista postausvinkeistä ja ihanista tunnustuksista ja haasteista! Näihin vastaillaan helmikuussa. Tammikuun ajan blogi vietti hiljaiseloa, mutta ainakin kameran muistikortille oli tallettunut monta mukavaa hetkeä. Penny on kovin osallistuva koira, joten se on yleensä siellä, missä tapahtuu.

Keränen lempipuuhassaan - kerällä niskassa

Neiti Keränen osallistuu myös meikkaamiseen
Käytiin moikkaamassa myös uutta sukulaista, virosta saapunutta "pikkuserkkua" Knopkaa, joka viihdyttää nykyisin J:n mummin eläkepäiviä. Knopka on arviolta kolmen vuoden ikäinen narttu, ja saapui suomeen joulukuun alussa Rekku Rescuen kautta. Parempaa seuralaista ei olisi voinut toivoa mummin arkea viihdyttämään! Pennyn ja Knopkan suhde oli etäinen, mutta ihan hyvin neidit tulivat toimeen keskenään. Penny oli vähän rasittava, vei Knopkan lelut, eikä olisi halunnut antaa muiden silittää Knopkaa, mutta ajan kanssa varmasti helpottaa. Rähinää ei kuitenkaan tullut edes sisätiloissa.

Knopka

Keränen keskittyi lähinnä tuhoamaan toisen lapsen leluja

Ja syömään toisen lapsen herkut...
Kotosalla Penny on kehittänyt tosi kivan tavan, ja muutamana iltana tullut haukkumaan pöydän viereen, kun ollaan syöty. Tätä ollaankin sitten kitketty pois, ennen kuin tästä ehtii tulla tapa. Yritys on tosin aika hyvä, ja tuollaista söpöä nappisilmää on kieltämässä vaikea vastustaa :D

Näppäränä tyttönä Penny myös opetteli kerjäämään
 orava-asennossa söpösti pöydän ääressä... Ihan kiva.

Koirapuistossa tavattiin ihania, kiihkeitä miehiä

"Kyllä arveluttaa tämmöiset lähestymisyritykset"
Koirapuistossa ollaan tavattu kivoja uusia tuttavuuksia, ja Pennykin alkaa juoksujen jälkeen jo hieman elävöitymään. Tosin aika usein sen saa kaivaa peittojen alta nukkumasta.

Aamuherätykset ottavat joskus koville - huom vain arkisin...

Mutta kahvin voimalla sitä jaksaa...


3 kommenttia:

  1. Tuo kurreasennossa ruoan kyttääminen nauratti kovin! :D Muutkin kuvat aivan ihania. Penny on niin ihana. =)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, toi orava-asento ruokapöydän vieressä on kyllä ihan huippu :D Tykkään myös erityisesti tosta sun meikkistudiosta! -H-

    VastaaPoista
  3. Olipas taas kiva kuvapläjäys Pennystä. Se saa aina hymyn huulilleni!!

    VastaaPoista