maanantai 18. helmikuuta 2013

Temppuhaaste!

Saimme tammikuussa ihanan blogihaasteen! Kiitos kovasti Pesänrakennusblogin Miialle ja ihanalle russelikaksikolle! Lisäksi saimme tunnustuksen Kipan Pajan miäsmalleilta, tässä toinen haastajista, ihastuttava Buick, jonka kanssa lenkkipolut risteävät harva se viikko:


Penny kiittää haasteesta ja tunnustuksesta! Haasteessa pääsemme esittelemään Pennyn lemppari lelut, leikit ja temput. Pennyn lempi leluja ovat kaikki sellaiset, jotka saa revittyä kappaleiksi, teurastettua ja tyhjennettyä sisälmyksistä. Valitettavasti pehmolelujen tyhjennys ei ole kovinkaan turvallista puuhaa, joten tätä iloa meillä on harvoin tarjolla. Kaupan koiraleluista paras on lateksisika - juurikin samasta syystä. Pennyllä menee maksimissaan vartti, kun sian sorkka on irrotettu ja tyhjennys voi alkaa. Lempi leikki puolestaan on ihmisten pussailu. Lipottaja keräsen nopea kieli on aina valmiina korvakäytävien ym. onteloiden puhdistamiseen.

Tempuista koostin videon. Ei olla pitkään aikaan opeteltu uusia temppuja, pitäisikin tämän suhteen ryhdistäytyä ja harjoitella joku uusi kiva temppu kavalkaadiin :)


Haasteen jaan eteenpäin Nalalle, Lokille ja Fionalle sekä Pihkalle! Haasteen saajan tulee siis esitellä koiriensa lempparilelut, leikit ja mahdolliset temput, kuvin sanoin tai videoin.

14 kommenttia:

 1. OO :D hienoja temppuja! Jos mä näyttäisin tuon videon Jekulle ja Punkille niin tajuaiskohan ne ottaa mallia.. :D Ehkä ei :) Tarttee opetella meidänkin siivoamaan yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritettiin Pennyn kanssa opetella agilityä mallioppimalla - ei ihan onnistunut... Sen sijaan Penny on opettanut sheltin kaivamaan kuoppia, joten eiköhän se teoriassa voisi toimia :D

   Siivoamistemppu oli tosi hidas opeteltava, vieläkin pitäisi treenata lisää, erilaisilla koreilla ja siirtää korin paikkaa.

   Poista
 2. Tää onkin astetta haastavampi haaste kun pitää saada videollekin :D. Pistetääs tehtävälistalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun ei meidän temput kuitenkaan oo noin hienoja kun Keräsen :(

   Poista
  2. No ihan varmaan on hienoja temppuja! Keränen saa vaan lisäsöpöyspisteitä kun on niin tosissaan :D

   Poista
 3. Moikka!
  Vieläkö teillä on tuo ongelma takajalkojen pomputtelun kanssa?
  Meillä on sama juttu 1,5-vuotiaan Cotonin kanssa. Fysioterapeutilla on käyty ja nyt mietin, voisiko röntgenistä vielä olla jotain hyötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, vielä pompottaa, pahenee epätasaisella pohjalla, hiekoitussoralla ja takki päällä (viimeinen tosin on tod. näk. henkistä...). Se kannattaa varmasti tarkastuttaa, että onko patella luksaatiota vai jotain muuta, siihen ei varmaankaan röntgen auta, vaan eläinlääkäri voi sen tunnustelemalla katsoa. Tämä pompottelu ei kaiketi röntgenissä voi näkyä, kun on hermostollista. Suosittelen toki konsultaatiota eläinlääkäriltä. Joillain russeleilla on röntgenissä muistaakseni jotain löydetty, mutta meidän ell ei katsonut sitä tarpeelliseksi. Pennyä tää ei oo tähän mennessä haitannut, mutta pitäisi taas hieroja-aikaa varata, ettei vaan pääse selkä jumiutumaan.

   Poista
 4. No niin, selvisipä syy siihen miksei miäsmalli Buick:a ole Kipan Pajan kuvauksissa paljoa näkynyt! Pennyn kanssa on siis ahkeraan treffaillut ja "työajalla" tietenkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pennut söi pari viikkoa sitten Buickin aamupalan lenkillä, kun Buick oli vähän hidas syömään :D Penny pitää sentään huolen Buickin linjoista, että on taas timminä kuvauksissa!

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Pennut=Penny... Kiitos iPad...

  VastaaPoista
 7. Kiitos vastauksestasi!
  Meilläkin on polvet tutkittu 0/0 tuloksin. Muuten, mainitsit jossain, että näit koiran pomputtavan, jolla on tuo luksaatio ja että se pomputtelu näytti ihan erilaiselta. Osaisitko kuvailla sitä miten se eroaa?

  VastaaPoista
 8. Voi kun oli kiva temppukooste! Ja Penny on kyllä niin tohkeissaan noista tempuista. Näkee, että se oikein nauttii.

  VastaaPoista
 9. Heips, meidän blogissa olisi haaste teille :)

  http://senttico.blogspot.fi/2013/03/kysymyshaaste.html

  VastaaPoista