sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kevään pilkahduksia

Olemme ottaneet innolla vastaan kevään ensimmäiset auringonsäteet ja nauttineet täysin rinnoin auringosta. Minulla opinnot ovat vihdoin päättymässä - gradu on palautettu ja maisterin papereita odotellaan. Jes! Arkisin ulkoilu Pennyn kanssa jää välillä vähäiseksi, mutta viikonloppuisin otamme vahingon takaisin ja käymme pitkillä metsälenkeillä. Niistä nautimme eniten, etenkin jos saadaan seuraa.
Aijjai... Koirapuiston kaverit saa kyytiä...

"Armoa!"
Pieni koira suuressa metsässä


Tänä viikonloppuna olin myös ystävieni kanssa mökillä. Pennyä en tällä kertaa ottanut mukaan, mutta onneksi meillä oli silti yksi ihana karvakorva mukana. Ja olipa muuten ihanaa kuvata suurta koiraa! Penny on niin pieni, että joutuu todella lähellä kuvaamaan ja maassa kyykistelemään. Saksanpaimenkoiran kanssa kuvaaminen on huomattavasti helpompaa :)


Ihanat käpälät <3

Aika upea koira, eikö :)

3 kommenttia:

 1. Onko teillä ihan siinä lähellä metsää vai liikutteko autolla?
  Mitä muuten teit gradua? :) olisi kiva jos kirjoittelisit useamminkin! Luin kerran koko blogin läpi ja viihdyin mainiosti :)

  Anksu

  VastaaPoista
 2. Moikka, kiitos kommentista :)

  Meillä on niin hyvä tuuri, että vaikka kerrostalossa asutaankin, alkaa metsä heti takapihalta, ja Espoon keskuspuisto on ihan vieressä. Autoa meillä ei ole.

  Gradun tein johtamisen vaikuttamisesta työn imuun, ja tutkin työn voimavarojen välittävää roolia johtamisen ja työn imun välillä.

  Omakin tavoite olisi useammin kirjoitella, sen verran tiukka rutistus on tuo gradun pusertaminen töiden ja työnhaun ohella ollut, että kotona aika menee ihan vaan lepäämiseen. Josko tässä pikkuhiljaa ehtisi taas blogiakin päivittää, kun gradu on pois käsistä :)

  VastaaPoista
 3. Nää kuvat on niiiin mainioita, nauratti ihan kamalasti tuo "armoa". :D

  VastaaPoista