tiistai 12. maaliskuuta 2013

Matkalla kuuluisuuteen!

Postaustahti kiihtyy kiihtymistään... Kenties kevään ihana valo ja pidentyvä päivä saavat aikaan lisäenergiaa. Tai huono omatunto laiskasta bloginkirjoitustahdista. Tänään Facebookissa törmäsin hauskaan valokuvaan. Joulukuussa tein Off the Leash -sarjakuvan innoittamana kuvakollaasin Pennyn nukkuma-asennoista. Off the Leashin piirtäjä Rupert Fawcettin sarjakuva ilmestyy jatkossa Dogs Today lehdessä, ja tästä johtuen sarjakuvapiirtäjästä ja huiman hauskasta sarjakuvasta oli artikkeli lehdessä. Ja kas kummaa, mehän oltiin Pennyn kanssa päästy mukaan lehteen, ollaan siis julkkiksia jo ihan maailmanlaajuisesti :D Olisihan sitä voinut ehkä jonkun hieman edustavamman kuvan omasta naamasta valita...


Kuva hieman lähempää
On käsittämätöntä, että sarjakuvan piirtäjällä ei ole omaa koiraa, meillä nimittäin on harva se päivä sellainen olo, että joko kyseisellä piirtäjällä on videokamerat asennettuna meidän kotiin, tai vaihtoehtoisesti Penny on opetellut käyttämään facebookia ja ottaa oppia sarjakuvasta :)

4 kommenttia:

 1. Eikä! vähän hauskaa :D Tuli muuten mieleen, et teidän pitää käydä osallistuu Hau Hau Championin face/nettisivuilla temppuvideo-kisaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitääpä käydä katsomassa :)

   Poista
 2. Moi,

  Kysyin tuolla alempana siitä kun kerroit, että olette nähneet koiran, jolla on patellaluksaatio myös pomputtavan takajalkoja niin kuin teidänkin koira tekee, mutta että se näyttää erilaiselta tuon luksaation takia. osaisitko kuvailla miten se pomputus eroaa toisistaan?

  VastaaPoista
 3. Moikka, sori kun kommenttiin vastaaminen on jäänyt. Kirjoitin vastauksen jo kertaalleen, mutta iPadini pyyhkäisi näppärästi kommenttini... En tosiaan ole mikään asiantuntija tällä puolella, ja uskoisin eläinlääkäriin tässä asiassa. Omaan silmääni pompottelu näyttää enemmän siltä, kuin koiralta vahingossa unohtuisi askel välistä. Luksaatiossa, ainakin pahassa, polvi ikäänkuin muljahtaa. En tosiaan osaa tätä tarkemmin kuvata, kun oma kokemukseni patella luksaatiosta rajoittuu muutamaan koirapuistossa nähtyyn koiraan.

  VastaaPoista