torstai 14. maaliskuuta 2013

Paljon onnea Penny!

Kuin varkain on vuosi taas vierähtänyt. Neiti Keränen täyttää tänään kokonaiset kaksi vuotta! Syntymäpäivälahjaksi Penny sai naudanmahaherkkuja ja ekstrarapsutuksia. Samalla tuntuu siltä, kuin Penny olisi vasta äsken meille tullut, mutta toisaalta siltä, kuin pikkuinen olisi ollut osa perhettämme jo ikuisuuden. Juuri äsken Penny tunki kuononsa käteni alle, mönki tyytyväisenä kainalooni ja käpertyi viereeni pienelle kerälle. Ei sitä enää osaisi olla ilman pientä kuonolaista. Siispä hyvää syntymäpäivää Penny ja sisarukset Wieno, Welmu, Nelli ja Wilma, sekä pilvenreunalle Leeloolle.


Ei olisi pitänyt selata Pennyn pentukuvia. Mua rupee aina itkettää kun se on niin liikuttava ja pieni :D Katsokaa nyt vaikka... Awwww....

Hnnggghhghgg, kyllä mä vielä pääsen tän pahuksen juuren yli!

Mun suuri heikkous - russelilapsen vaaleanpunainen maha...
Hieman harmittaa nää pantahommat :)
Tällä kertaa virallisia synttäripotretteja ei viralliselta päivältä ole, josko sitä viikonloppuna jaksaisi kaivaa kameran esille. Kaksivuotias Penny on jo huomattavasti rauhoittunut villeimmistä ajoistaan. Silti energiaa löytyy sopivasti, ulkona jaksaa tehdä pitkiä lenkkejä ja remuta koirakavereiden kanssa. Penny on huippu seuraa ja osaa aina piristää keskellä harmaintakin päivää.

11 kommenttia:

 1. Suuret synttärionnittelut Penatsulle :)

  T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keränen kiittää onnitteluista oikein intensiivisellä korvakäytävänpuhdistusoperaatiolla :) lipslips!

   Poista
 2. Synttärionnittelut! Ihania kuvia - awwwwww! :)

  VastaaPoista
 3. Moi, kirjoitit aikaisemmin että vain yksi kauppa Tampereella myy golden eagle merkkistä ruokaa koirille, minkä niminen kauppa se oli? Olen syöttänyt tuon merkkistä ruokaa aikaisemmin, ja nyt en Tampereelta löydä sitä mistään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, ostin sitä Tampereelta onnen lemmikit nimisestä kaupasta: http://www.onnenlemmikit.fi/

   Ainakin nettisivujen mukaan pitäisi golden eagle olla valikoimissa.

   Poista
  2. kiitos paljon, pitääpä käydä katsomassa:)

   Poista
 4. Paljon onnea Pennylle!! :)

  VastaaPoista
 5. Hirrrrveesti onnea Pennylle näin jälkijunassa. Kyytiin- temppu oli aivan mainio. Katsottiin monta kertaa. Miten joku voi olla noin innoissaan!

  VastaaPoista
 6. Voi, Penny on kyllä valloittava! Ja siis tuo pentumasu<3 Mun Juno on 5kk vanha ja pentumasu alkaa kovaa vauhtia mennä piiloon. Sun sisko itseasiassa nappas kuvankin Junosta sörkän liukuportaissa tossa yks päivä :D Junosta vo inähdä kuvia esim. instagramissa ENSKAH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa,
   Kyllä vaan, mun russelinpentumahafetissi alkaa saamaan huolestuttavia piirteitä :D Sain siskolta ihanan päivänpiristyskuvan Junon pentumasun muodossa :D Juno on kyllä myös mitä söötein <3
   -> suuntaa kohti Instagramia katsomaan lisää kuvia Junosta....

   Poista