perjantai 6. toukokuuta 2011

Matka kohti suurta tuntematonta

Hakumatka on takana ja Penny on kotona! Kun pääsimme perille Vaasaan, pennut olivat nukkumassa, mutta saman tien kun tulin pentuaitauksen luokse, Penny nousi ylös ja juoksi aidalle vastaan, kun muut pikkuiset jäivät nukkumaan kasaan! Siinä vaiheessa viimeistään olin aivan myyty... Pikkaraiset pääsivät pihalle telmimään mamman kanssa vielä viimeisen kerran ja hauskaa oli! Kovin puuhakkaita ja iloisia touhuilleissaan pihalle. Kaikki kuvat on ottanut Tytti, kiitos matkaseurasta ja ihanista kuvista :)

Ovikello soi! Hui kauhistus!
Penny lähtee lentoon!


Saara-äidin ja sisarusparven kanssa vielä viimeiset leikit
Kun väsy alkoi painaa, pakkasimme Pennyn autoon ja lähdimme kohti Tamperetta. Kaksi inahdusta kuului ja toinen simahti. Juustoportin kohdalla pikkuhiljaa alkoi heräillä ja pysähdyttiin paussille. Rohkeasti Penny lähti tutkimaan uutta paikkaa. Panta ja hihna oli tosi ällöjä, ja vähän väliä piti jäädä rapsuttelemaan vapauden vieneitä kapistuksia. Paussin jälkeen nukuttiinkin taas pitkään, vasta ihan loppuvaiheessa alkoi kuulua kopasta ininää kun toisella oli niin kauheen tylsää!


Suht rento matkustusasento


Järvensivun suurin ja uskottavin sorsanmetsästäjä!


Uutta kotia Penny tutki reippaasti ja parhaaksi leluksi osoittautui sorsa! Lähinurtsia on käyty pariin otteeseen ihmettelemässä ja junan kolinakaan ei häirinnyt. On se vaan niin ihana... Ei oikein muuta malta tehdä kuin istua ja katsella kun toinen on vaan niin hellyyttävä! Lisää Tytin ottamia kuvia löytyy täältä!

1 kommentti:

  1. Voih miten ihana ja pikkuinen Penny-pentu, mäkin olen pelkästään kuvien perusteella ihan myyty :) Ja jos se oli ainoa pentueesta, joka tuli teitä vastaan, niin viimeistään se on merkki siitä, että tää on match made in heaven, heheh ;)

    VastaaPoista