sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Viikonlopun villitykset

Pennyn viikonloppuun mahtui paljon vipinää, ja ei voi muuta kuin olla ylpeä siitä, miten reippaasti ja hienosti se tulee uusiin paikkoihin ja tilanteisiin ja on kaikkialla kuin kotonaan. Junamatkat Espooseen ja takaisin menivät nukkuessa, vaikka varsinkin menomatkalla vipinää riitti aivan täyden junan lemmikkivaunussa, pari opaskoiraa, yksi parson, vesikoira, toinen koiranpentu ja kissa löytyivät samasta vaunusta. Matkan edetessä nukkumisasento rentoutui rentoutumistaan ja lopuksi nähtiin jo unia.

Rento junamatkustaja

Ensimmäinen yö oltiin siskoni luona Sörnäisissä ja siellä riitti ihmeteltävää kovasti. Puluille olisi pitänyt antaa kyytiä ja jokainen ihminen moikata. Niin ja metrossa matkustaminenkaan ei tuottanut minkäänlaista ongelmaa. Lauantaina käytiin rippijuhlissa, ensimmäinen tunti tutkittiin taloa ja käytiin moikkaamassa vieraat, toinen tunti käytettiin hyväksi nukkumiseen.

Penny ja "sylikummitäti" :)
Illalla vaihdettiin majapaikkaa J:n vanhempien luokse ja jälleen oli tutustuminen uuteen taloon edessä. Sunnuntaina relattiin aamulla ja pötköttelin Penny kainalossa peiton alla. Kun virtaa oli kerätty tarpeeksi uusia koitoksia varten, lähdettiin katsomaan purjevenettä ja venesatamaa. Kunnon Saaristonsiiriläiselle veneeseen tutustuminen ei ollut mikään ongelma, laiturilla vipellettiin kuin vanha tekijä ja veneessä tehtiin tutkimusmatka hiukan varovaisesti. Tarkoituksena olisi lähteä kesällä purjehtimaan Pennyn kanssa, eiköhän siitä vielä saaristolaiskoira kehkeydy! Tässä vaiheessa olikin jo täysi väsy päällä, ja mummolassa vierailu käytettiin päiväuniin. Päivän päätteeksi vielä junamatka kotiin ja nyt on kotona täysi tohina päällä.

Penny the laivakoira

 
 
Ensi viikolla saadaan toivottavasti treffit Nitron kanssa järjestymään ja viikonlopuksi lähdetään Vaasaan mökkeilemään. Samalla reissulla yritetään käydä moikkaamassa Wieno-siskoa, Saara-äitiä ja Siiri-mummia. Tästä viikonlopusta jäi niin hyvä mieli, kun Penny on niin reippaasti ja innolla kaikessa mukana ja jänskätkin asiat käydään rohkeasti tutkimassa hetken ihmettelyn jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti