maanantai 16. toukokuuta 2011

Penny 9 viikkoa

Tänään on maanantai, ja se tietää sitä, että on aika jatkaa seurantasarjaa Penny kasvaa. Tänään Penny on siis 9 viikkoa vanha, ja tuntuu siltä, että viikossa kehitystä on tullut valtavasti. Painokin on mukavasti noussut, tänään vaaka näytti 1930 grammaa. Penny on myös ketterämpi, nukkuu paremmin yöllä ja tuntuu että jotain menee jo jakeluunkin. Myös tällä viikolla kuvattava oli vikkelä, kuvat on ottanut Juho Nevalainen.

Vasemmalta

Oikealta

Edestä
Yksinolotreenit ovat edenneet mukavasti, pisin yksinoloaika tähän mennessä on ollut tunti 10 minuuttia, jonka aikana Penny söi kongista ruokaa, vinkui muutaman kerran ja meni nukkumaan. Yksinoloaikaa pitäisi lähteä nyt pidentämään, ja tällä viikolla käydäänkin ahkerasti syömässä päivällä yliopistolla. Tähän mennessä hankalinta yksinolotreeneissä on ollut se, että mitähän sitä tekis silloin kun pitää olla poissa kotoa... Lähi-Salessa on käyty hakemassa jätskiä, viety roskia, käyty pumppaamassa pyörän renkaita ja niin edelleen. Tälle viikolle tavoitteita on yksinolotreenien lisäksi luoksetulon ja jättämisen vahvistaminen, katsekontaktin harjoittelu ja lisäksi treffit Hilan ja Nitron kanssa.

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Miten on tämä viikko mennyt Pennyn kanssa? Sori etten ole ehtinyt kommentoimaan, kiirettä kiirettä, mutta on kuitenkin tosi kiva lukea teidän kuulumisia :) Ihana muuten toi pieni ruskea "kauneuspilkku" oikeassa takajalassa!

    VastaaPoista
  2. Pitäähän nyt pienellä kauneuspilkku olla :) Pennyn kanssa on sujunut oikein hyvin, tänään tulee taas jatkoa sarjalle "Penny kasvaa"...

    VastaaPoista