sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Tutkimusmatkailua ja uusi koirakaveri

Ensimmäiset päivät uudessa kodissa ovat sujuneet oikein hyvin. Suurimman osan päivästä Penny vielä nukkuu, mutta hereillä ollessaan tutkii ympäristöä reippaasti ja uteliaasti. Kaikenlaista jännittävää ollaan ihmetelty, ohi kulkevat junat eivät jännitä enää yhtään ja pyöräilevä lapsikin oli ensijärkytyksen jälkeen ihan kiva. Uutta kohdatessaan Penny istahtaa pohtimaan, mikäs sieltä oikein tuli, ja hetken päästä ollaankin jo tutkimassa uutta asiaa. Ensimmäinen lyhyt yksinoloharjoituskin tuli tehtyä saunomisen ajaksi. Ensimmäisen pätkän aikana pientä vinkunaa kuului makuuhuoneesta, mutta toiset löylyt Penny oli ihan hiljaa ja puuhaili omiaan.

Lähimetsässä tutkimusmatkalla (kuva Juho Nevalainen)

Tänään meillä oli ensimmäiset koiratreffit naapurin Hilan kanssa, ja aikamoisen jännittävä karvakasa pihaan ilmestyikin! Penny tarkasteli tilannetta pitkään turvaa ihmisistä hakien, ja pitkän tuumailun jälkeen uskalsi jopa haistaa Hilan häntää! Sisällä meno oli hieman rohkeampaa, vaikka Hila oli edelleenkin hiukan pelottava. Hila on ihan huippu pentujen kanssa. Sitä ei ihan kauheasti nappaa, touhottelee omiaan ja antaa pennun olla rauhassa. Ensi viikolla olisi tarkoitus tavata uudestaan, josko Penny jo hiukan reippaammin uskaltaisi uuden koirakaverin kanssa puuhastella! Tutustumiskuvat on ottanut Tytti Käyhkö.

Iik, tuolla näkyy jotain karvaista!

No jos nyt sitten ihan pikkasen uskaltais lähemmäs


Ensi viikon ohjelmassa on ainakin lisää yksinoloharjoittelua, Hilan tapaaminen ja pentutreffit. Tiistaina menen Tampereen Pikkukoirat ry:n järjestämään Tommy Wirenin naksutinkoulutukseen. Pikkuhiljaa lähdetään tutustumaan uusiin paikkoihin ja asioihin ja totutellaan elämään yhdessä. Aikamoinen kainaloinen tuo vaikuttaisi kyllä olevan, syli on ihan paras paikka!

Tyylinäyte iltapäivänokosilta! (kuva Juho Nevalainen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti