lauantai 1. lokakuuta 2011

Suohirviö

Penny pääsi eilen Tappilaisten kanssa yhteislenkille. Pieni suohirviö otti kaiken ilon irti Hervannan Makkarajärvestä ja riekkui 1,5 tuntia onnessaan. Pennyn touhustusta on kyllä hauska katsoa, joko se on siellä, missä eniten tapahtuu, ja jos ei tarpeeksi tapahdu, se viihdyttää itse itseään :) Tässä vähän kuvasatoa eiliseltä!

Pieni Lina keskittyi ottamaan mallia muiden touhuista
Ollia ihmetytti kun kepin kaupanpäällisenä tuli aina russeli :)
Käytiin tänään uudestaan Makkarajärven lenkki kiertämässä kun oli niin upea keli, ja pari kuvaa oli sen verran hauskoja, että lisätäänpä ne vielä jonon jatkoksi. Nämä kuvat ottanut Juho Nevalainen.

Lentävä russeli!

5 kommenttia:

 1. Onpa taas hauskoja kuvia, varsinkin tuo järveensukellus ja viimeinen, jossa korvat lepattaa :) Mahtoi olla toinen väsynyt noiden reissujen jälkeen (?)

  VastaaPoista
 2. Hih, kyllähän se aina hetkeksi väsähtää... Tänään käytiin taas 5 kilometrin metsälenkki, ja hyvin jaksaa vielä touhustella...

  VastaaPoista
 3. Terveisiä sukulaisilta, Penny!

  Olin viikonloppuna juoksemassa oman parsonini kanssa (Vaasassa), kun vastaan tuli nainen kolmen russelinsa kanssa, en varsinaisesti häntä tunne, mutta ainahan sitä tietenkin koirista muutaman sanan vaihtaa ohi kulkeissaan.

  Ja kun nuorin niistä oli tosi paljon Pennyn näköinen, kysyinpä että onko sillä sisarus nimeltä Penny. Kerroin osuneeni sellaisen Vaasasta ostetun koiruuden blogiin ja jääneeni koukkuun sen seikkailuihin.

  Bingo! No ei ihme, että oli niin saman näköinen naamavärkki...

  Ja voi, kuinka tämä rouva kehui olevansa ylpeä ja iloinen, kun Penny on päässyt niin mahtavaan ja aktiiviseen kotiin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta kommentista, virkisti oikein paljon maanantai-iltaa :) Hauska sattuma, että olet Pennyn Wieno-siskoon törmännyt lenkillä, myös Welmu-veljeä voi Vaasan suunnalta bongailla! Nämä sisarukset ovat kyllä kaikki tosi paljon saman näköisiä! Kiva kuulla, että Pennyn seikkailut viihdyttävät, tuo lisäintoa kirjoittamiseen :)

  VastaaPoista
 5. Maailma on tosiaan pieni. Hassua tässä on se, että en juuri lue blogeja tai mitään koirapalstojakaan. Sinun blogiisi eksyin jonkun kuvan tai linkin perusteella kerran, ja ensin ihastuin kuviin, sitten kovin tutun tuntuisiin tempauksiin.. esim se sänkyhepuli voisi olla meidän "ärrierin" show ihan yhtä hyvin. Ja kun jossain kohtaa huomasin sinun mainitsevan, että koirasi on Vaasasta kotoisin...

  Ja oikeasti, systeri on kyllä ihan saman näköinen kuin Penny, sen perheen toiset russelit ovat ihan eri näköisiä.

  Näissä russeleissa on minusta ihanaa se, että ne eivät ulkoisesti ole kaikki kuin yhdestä muotista, ei todellakaan.

  Mutta muuten niissä on kyllä paljon yhteistä. Et usko, kuinka koko perheemme repesi nauramaan, kun olimme ulkomaanmatkalla ja näimme yhtäkkiä puistossa koiran, joka roikkui hampailla aika korkealla puussa, jalat ilmassa ja yritti repiä oksaa alas. No, lähemmin tarkasteltuna, parsonrusselihan se siellä puuta karsi. Meidän koira tekee ihan tasan samalla tavalla!

  T. sama vaasalainen

  VastaaPoista