maanantai 15. lokakuuta 2012

Tämä on syksy ja nyt

Sunnuntaiaamuna lähdettiin yhdeksältä Pennyn kanssa lenkille. Eipä olisi ilman koiraa tullut viikonloppuaamuna yhdeksältä lähdettyä yhtään mihinkään. Aurinko nousi ja ilma oli kirpeän kosta. Aurinko lämmitti maata ja sai veden höyrystymään. Usva sai aikaan kauniin ja samalla salaperäisen tunnelman, kun auringonsäteet siivilöityivät puun oksien välistä. Nautimme molemmat täysin siemauksin aamulenkistä ja 1,5 tunnin jälkeen palasimme kotiin tyytyväisinä aamupalalle. Syksyn värien ja tuoksujen intensiivisyys on kirkkaan kesän jälkeen ihanaa. Aurinkoisista syyspäivistä jaksaa nauttia, kun pienikin auringonvalo tuntuu nostavan hymyn huulille. Ja Kesän kylmän valon jälkeen pehmeä syksyn valo on valokuvaamisen kannalta kiinnostavaa.Hämähäkit olivat ahkeroineet läpi yön ja kutoneet koko pellon kokoisen seitin.
 Tänään seitit olivat jo poissa

Jottei menisi ihan fiilistelyksi tämä postaus, Penny pelastaa tilanteen. Metsästä löytyi just oikean kokoinen "keppi"...


...Ja kotona tähystyshommia jatkettiin hieman omalaatuisessa asennossa...9 kommenttia:

 1. Hih, sä oot venytelly Pennyn kanssa niin paljon, että Penny taitaa lonkankoukistajan venytykset jo ilman apuakin! :D

  Upeita kuvia ja ihana Penny. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Penny on tosiaan jo valmiiksi melkoisen elastinen :)

   Poista
 2. Onpa upeita kuvia! :) Ja Penska on taas niin ihastuttava, alkoi tosiaan naurattaa noiden luontofiilistelyiden jälkeen...

  T.

  VastaaPoista
 3. Hih, toi on niin semmonen "meanwhile in Kerälandia" :D

  VastaaPoista
 4. Hih, toi on niin semmonen "meanwhile in Kerälandia" :D

  VastaaPoista
 5. Wau, mitä kuvia sikko! -H- P.S. olispa noitapelin hämppärit yhtä sitkeitä... :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) ja niinpä, ei ois mitään ongelmaa jos ois tollaset seitit!

  VastaaPoista
 7. Olen ihan kiintynyt Pennyyn ja blogiisi :) itsellänikin on vajaan kuukauden ollut oma russelipoika :) täältä löytyy paljon apua ja vinkkejä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä - kyllä nää vaan tuo niin paljon iloa ja hymyjä arkeen :) Ja kiva jos blogista on löytynyt vinkkejä, jos on jotain toiveita tai postausideoita, otan niitä mielelläni vastaan!

   Poista