tiistai 30. lokakuuta 2012

Meidät on haastettu!

Jaha, saatiin Kipan Pajan ihanilta Nasulta ja Bonolta tunnustus, Penny kiittää :) Tunnustuksen mukana tuli 7 kysymystä, joihin saadaan Pennyn kanssa yhdessä vastata.


1) Lempinumero: Tää on meillä molemmilla numero 1, heti mulle kaikki tänne sopii molempien tyyliin. Ja ekana pitää olla aina kaikkialla! Vaikka sitten jonottomassa.


2) Alkoholiton suosikkijuoma: Pennyn mielestä mikä tahansa juoma, joka on jonkun koirakaverin kipossa - jos se on toisen oma, sen täytyy olla jotain huikeeta! Mä valitsen Laitilan veriappelsiinilimpparin.


3) Lempieläin: Penny ei osaa päättää, että onko pupu vai orava kivempi. Mä vastaan tietty russeli! Etenkin sellainen pienenpieni penturusseli jolla on söpö pentumasu <3 Tuitui!


4) Facebook vai Twitter: Kyllä meillä Facebook on tiuhemmassa käytössä, lähestulkoon 24/7, kun puhelimenkin kautta tulee sitä näprättyä.

5) Intohimoni: Penny tunnustaa, sillä on pahemman luokan lateksifetissi. Etenkin lateksiset, röhkivät possut kuuluvat ykköstuhottaviin. Itse kallistun salmiakin puoleen.


6) Suosikkiviikonpäivä: Molemmilla lauantai, saa käydä pitkillä aamulenkeillä, syödä rauhassa aamupalaa, lukea Hesaria pitkään, mennä aamupäiväunille Penny kainalossa ja sitten onkin jo iltaruoan aika! Toisaalta viikonloppu ei ole vielä loppunut, vaan tietää, että saa vielä seuraavanakin päivänä nukkua aamulla pitkään.


7) Suosikkikukka: Pennyn mielestä kaikki sellaiset, joita se voi repiä ja silputa palasiksi. Mun suosikkikukka vaihtelee, tosin eräiden mielestä minulla saattaisi olla myös jonkin sortin appelsiinipuunkukkapakkomielle, mutta se menee sitten ehkä tuonne fetissin puolelle - terkut vaan Kuopioon...


Siirrän haasteen eteenpäin Iinalle ja Nalalle, sekä Tainalle, Fionalle ja Lokille!

6 kommenttia:

 1. Hih, hauskat vastaukset ja ihanat kuvat!

  T:Nasu, Bono ja Kipa

  VastaaPoista
 2. Pennyn ilme vikassa kuvassa on iiihana!

  Ja niin, kyllä se ero "suosikin" ja "fetissin" välillä on veteen piirretty viiva tässä tapauksessa ;D

  T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on siinä kovin mietteliäänä, että mikäköhän ois paras taktiikka tän ruusun tuhoamiseen... Ja kyllä, totaalisen veteen piirretty viiva on kyseessä...

   Poista
 3. Voi miten ihana blogi löytyi! Penny on niiiin kaunis ja kuvauksellinen. Remu varsinkin lähettää paljon terveisiä, hän rakastui ensi silmäyksellä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Penny on tosiaan mukavan ilmeikäs, ei käy kuvaaminen tylsäksi! Ja onhan se tuollainen söpöläinen <3 tervetuloa seurailemaan meidän blogia!

   Poista