torstai 21. marraskuuta 2013

Sterilisaation jälkeinen viikko

Mitä tapahtuu kun russelia pidetään aloillaan kuusi vuorokautta?

1) Russeli flippaa
2) Russelin kierrokset kohoavat niin korkealle, että se ei pysy nahoissaan
3) Russelin kiihtymystila nousee "hullunkiiltosilmissä"-asteelle
4) Omistaja saa hermoromahduksen. Etenkin aamuisin juuri herättyään. Jotenkin se energialataus aamulla tuntuu kaikkein pahimmalta. Huoooooooh.

Toisin sanoen Keräpupun paraneminen on hyvin hyvässä vauhdissa. Juujuu, kyllähän sitä pitää olla pelkästään iloinen, että leikkaus meni niin hyvin ja pieni tokkurainen leikkauspotilas on taas oma itsensä, mutta jotenkin rauhallinen hihnalenkkeily ja riehumiskielto ei sovi russelin psyykelle....

Syksyisistä metsälenkeistä voi tällä hetkellä vain haaveilla...
Mennääs vähän ajassa taakse päin edelliseen postaukseen. Penny oli siis vielä lauantaina ja sunnuntaina todella rauhallinen, käveli lenkillä hissuksiin eikä hyppinyt itse sängylle tai sohvalle, vaan pyysi että joku hänet nostaisi. Kuinka taitava! Se käytännössä vain lepäili ja nukkui, söi hyvin lauantai-illasta alkaen ja sunnuntaina otimme haavan päällä olleen taitoksen pois kun se ei oikein enää pysynyt ihossa kiinni lisäteipeistä huolimatta. Laitoimme sunnuntai-illaksi ja iltalenkin ajaksi pienen sidetaitoksen muutamalla teipillä kiinni, jotta haava pysyisi puhtaana. Haava oli koko ajan täysin kuiva, eikä Penny yrittänyt ollenkaan nuolla sitä missään vaiheessa. Särkylääke on myös huippuhyvän makuista, ja ne se popsii tyytyväisenä. Hieno potilas siis kaikin puolin!

Ihan kiltisti osaan kyllä myös olla potilaana!
Maanantaina J piti etäpäivän, jotta Pennyn ei tarvinnut jäädä heti koko päiväksi yksin. Penny oli lähinnä nukkunut kaikessa rauhassa. Tiistaina Penny meni J:n isän etäpäivää riemastuttamaan "Töölön mummolaan" - työnteko oli kuulemma ollut hieman haastavaa, kun Penny halusi olla sylissä koko ajan. Tiistai-ilta oli minusta ensimmäinen ilta kun Penny alkoi olla jotenkin oma itsensä ja sai hepulikohtauksia lenkillä ja oli muutenkin iloisen oloinen. Nyt torstaina siitä ei enää edes huomaa, että mitään leikkausta olisi ollutkaan. Ainoat merkit ovat pieni siisti haava vatsassa ja kaljuksi ajettu masu.

Sunnuntai - 2 pv leikkauksesta
Maanantai - 3 pv leikkauksesta
Tiistai - 4 pv leikkauksesta
Keskiviikko - 5 päivää leikkauksesta
Torstai - 6 päivää leikkauksesta
Näiden kauniiden kuvien johtopäätös on, että pieni on haava ja todella hyvin parantunut. Oli jo sunnuntaina siistin näköinen, mutta selkeästi punoitus vähentynyt ja turvotus samoin. Niinkuin aikaisempien postauksien kommenteissa arveltiin - paraneminen on ollut nopeampaa ja helpompaa kuin etukäteen ajattelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti