maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sukutapaaminen

Penny pääsi vuoden tauon jälkeen pääsimme vihdoinkin juhannuksena tapaamaan Pennyn siskoa Wienoa, veljeä Welmua, äitiä Saaraa ja toki kasvattajaa Mirkkua. Harmi, että välimatka on näin pitkä, siskoksilla oli todella hienot leikit ja tuntui siltä, että jatkettiin siitä, mihin viime keväänä jäätiin :) Äidin kanssa piti ensin hieman ärähdellä (molemmin puolista), mutta neutraalimmalle maaperälle siirtyminen auttoi tilanteeseen ja äiti ja tytär olivat kuin mitään ei olisi tapahtunut. Welmu-veljen kanssa tapaaminen jäi lyhyeksi, Penny tuoksuu vielä aivan liian hyvältä juoksujen takia.

Welmu-veikka

"Hippaa vai sokkoa? Jos vaikka molempia ja yhtä aikaa?"

"Penny, tuus ny leikkimään sieltä!"

Pennyllä on paljon asiaa siskolle

Kumpi on kumpi? Wieno oikealla, Penny vasemmalla

Mä ja mun sisko!

Mamman kanssa ollaan ihan samikset
Oli niin kiva käydä Mirkkua ja koirulaisia tapaamassa, toivottavasti näistä tapaamisista tulee vähintään jokavuotiset! Ja pikkasen erilailla Mirkku saa Pennyn seisomaan, tässähän on jo yritystä!


Muuten Juhannusta vietettiin mökkitunnelmissa. Penny joutui tosin olemaan kiinni koko ajan. Naapurin kaksi leikkaamatonta urosta ja juoksuinen narttu - ei niin hyvä yhdistelmä... Hyvin Penny tottui narun päässä olemaan, osallistui kaikkiin mökin tapahtumiin, saunoi, kahlaili meressä ja yritti pyydystää hiirtä. Mökkireissusta toipumiseen menee taas itse kullakin muutama päivä, mutta niin kivaa oli, että odotamme jo innolla seuraavaa reissua!

2 kommenttia:

  1. Näyttää ihan siltä kuin Welmu pitelisi pinkkiä palloa nenänsä päällä! :)

    VastaaPoista
  2. Niin näyttää, nauroin itse ihan samaa :) Sirkuskoira!

    VastaaPoista