maanantai 2. heinäkuuta 2012

Miksi Keränen on Keränen

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Pennylle niitä on reilun vuoden aikana ilmaantunut useita. Eniten käytössä on kuitenkin Keränen, Kerästä tulee käytettyä melkein enemmän kuin Pennyä, Penny kun nyt sattuu vaan olemaan niin Keränen. Alun perin idea Keräsestä lähti siitä, että Pennylle piti keksiä sukunimi - pitäähän nyt jokaisella perheenjäsenellä olla oma sukunimi! Ja jotta myös lukijoille selviäisi, miksi Keränen on juuri Keränen, tässä todisteena kuvia viime viikoilta.

Keräsen ominaisuuksiin kuuluu löytää mahdollisimman pieni kolo, johon se voi käpertyä pienen pienelle kerälle. Yleensä Keränen pyrkii hakeutumaan kerälle niin, että sillä on pieni kohouma tyynynä pään alla. Päivisin se kaivautuu meidän sänkyyn ja nukkuu kahden peiton alla. Tästä johtuen Keräsestä on tullut myös Kerämönkijä - on nimittäin aika koomisen näköistä kun tulee kotiin ja makuuhuoneessa peiton alla möykky rupeaa mönkimään ja liikkumaan, kunnes löytää tiensä ulos peiton alta. Hellittelynimenä usein käytetty nimi on puolestaan Kerämuru, tuitui :)

5 kommenttia:

 1. Kerämönkijä :'D Voi että mikä nimitys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hyvä nimi :D Se on niin paras iltaisin nukkumaan mennessä, kun tulee viereen tönimään peittoa kuonolla, mönkii peiton raosta peiton alle ja tulee ihan kylkeen kiinni pienelle kerälle <3

   Poista
 2. On kyllä suloinen Keränen. Russelit tykkää näköjään keräytymisestä. Niin meidänkin, jonka sukunimi on Sutinen.Hän kun on karkeakarvainen russeli ja omistaa kivan partasudin. Kyllä ehdottomasti koiralla pitää olla oma sukunimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että muiltakin russeleilta löytyy sukunimiä :D Juuri nukuin taas pienen Keräsen kanssa päikkärit, toinen tulee aina ihan viekkuun, menee kerälle ja laittaa pään jalan päälle niin on hyvä tyyny <3 Nää on niin ihania kainaloisia!

   Poista
 3. Voi ei, mulla ei ole sukunimeä! Mulle sopisi myös toi Keränen, kuvat näyttää tutulta :)

  VastaaPoista